novosti.rs
Друштво Србија

ЗВОНКО БОГДАН: Згрожен сам измишљотином о рекетирању и Вучићу

Звонко Богдан у интервјуу за Новости, изјавио је да је згрожен је измишљотинама објављеним у појединим медијима и на друштвеним мрежама да је он посведочио како је Андреј Вучић, брат председника Србије, покушао да рекетира познатог суботичког угоститеља Лајоша Чакања.

– То је ординарна глупост. Згрожен сам колико неко далеко може ићи у измишљотинама. Већ годину дана нисам дао никакву изјаву медијима, чак ни када је реч о музици, а камоли о таквим стварима – запрепашћен је познати музичар.

Подсетимо, поједини таблоиди објавили су да је Андреј Вучић за милион евра покушао да откупи познати суботички ресторан „Босс“ који, по њима, вреди много више и да је сведок тог разговора био управо Богдан који је то „обелоданио“ новинарима.

Ту „вест“ су на својим налозима преузели и поједини функционери опозиционих странака прихватајући је као апсолутно тачну упућујући увреде на рачун председника и његове породице.

– Андреја Вучића не познајем нити је икада био у мом ресторану. Све што се појавило на друштвеним мрежама је чиста измишљотина – потврдио је за Новости Чакањ.

Извор: Новости

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Додик: Окупити се око идеје која се зове Република Српска

Србија пред националном катастрофом: Извори воде у рукама странаца

Њујорк тајмс: Брисел забринут због растућег утицаја Кине у Грчкој

НАСА: Земљу у новембру надвија тама

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat