Европа Свет

ЗВЕР СА ИСТОКА СТИЖЕ У ЕВРОПУ: Континент ће оковати снег и лед, а температуре ће ићи и до минус 50!

Ледени ваздух из Сибира стиже наредне недеље и до Велике Британије и могао би да донесе најхладније време у последњих 5 година у тој земљи, а очекују се и велике падавине.

Олуја са Арктика, која се назива „звер са истока“, у недељу увече ће донети екстремно ниске температуре, у неким областима и до минус осам степени Целзијусових.

(ФОТО) ЗАВЕТНИЦИ ПОНОВО УДАРИЛИ на прозападне НВО!

Како пишу британски медији, због необичног струјања ваздуха мраз ће се протезати преко Британских острва, северне Европе и западног Сибира, при чему ће максиламалне дневне температуре бити тек једва изнад нуле у, док се у Русији најављује и до невероватних -50 степени Целзијусових. Хладни талас донеће и велике снежне падавине и олују у већини Европе.

(ВИДЕО) ЗА ЊИХ НЕМА ЗИМЕ: Овако су руска деца из Јакутска одговорила на писмо америчког глумца Дикаприја!

„Овако ниске температуре у овом делу године нисмо имали још од 2013. године. Али то је необично, поготово што је прилично касно у сезони. Пролеће ће бити одложено овим захлађењем, јер ће 1. марта ледени талас бити тек на половини хладног таласа“, рекли су британски меторолози.

(ФОТО) МАЈКА ИЗРЕШЕТАНОГ НИКОЛЕ ОТКРИЛА ДЕТАЉ КОЈИ НИКО ДО САДА НИЈЕ ЗНАО: У последње време имао је проблем са групом момака! ПРОГАЊАЛИ СУ ГА!

Током дана у понедељак, очекује се температура око нуле у већем делу континента, док ће једино Северна Ирска избећи нагло захлађење. Снег се очекује углавном у источним подручјима и вероватно ће се акумулирати у неким деловима.

ПОТРЕСНО! ОТЕЛИ СУ МИ СИНА ИЗ ПОРОДИЛИШТА: Срела сам га после 30 година на улици

Британски лекар, Томас Вајт, упозорио је грађане да ледено време може да има озбиљне последице по здравље људи. „Са данима који су сада мало дужи и са више светла може се лако заборавити да хладно време још увек може да убије“, поручио је доктор Вајт.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ – Дебата са новинарком Н1 на тему антисрпског невладиног сектора и фестивала „Мирдита“

Погледајте – Дебата са новинарком N1 на тему антисрпског невладиног сектора и фестивала "Мирдита".

Погледајте – Дебата са новинарком N1 на тему антисрпског невладиног сектора и фестивала "Мирдита".

Posted by Милица Ђурђевић on Wednesday, 21 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Бастаћ: Време је за промене

Дамјановић: У наслеђе деци да оставимо уређен Београд

ВУЛИН У МОСКВИ: Нове донације за Војску Србије

Извор: Курир

Оставите коментар