Србија Хроника

ЖРТВОВАЛА ЖИВОТ ДА СПАСЕ СИНА: Изашла да помогне учесницима саобраћајке када је видела да бандера пада…

Нада Митић (48) из Путинаца код Руме, погинула је у понедељак око 8 сати ујутру испред своје куће, када је на њу пала бандера након што се бацила да од стравичне несреће спаси свог сина Ненада.

Бандера се откинула након што је у њега ударио камион којим је управљао М.П. (37). Како пишу „Вечерње новости“ бандера је кренула да пада директно на Надиног сина Ненада, а несрећна жена га је гурнула да га спасе и тако жртвовала свој живот за дете.

(ВИДЕО) КАКО ЈЕ ПРОПАЛА ОПЕРАЦИЈА УНА 95: Непробојни српски бедем на Уни и Сави

Возачу је одређено задржавање од 48 сати, након чега ће бити саслушан у Вишем тужилаштву, потврђено је „Новостима“ из Полицијске управе у Сремској Митровици.

Како је јуче испричао један од тројице Надиних синова, Борис, његова мајка је изашла из куће да пружи помоћ учесницима у саобраћајној несрећи која им се догодила испред дворишта.

– Пола сата пре него што ће настрадати дошло је до удеса на улици испред наше куће. Мајка и комшија су изашли да пруже помоћ – испричао је Борис.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРИЛО: За ноћ језеро је убило 1.700 људи, падали су мртви за неколико минута!

– Она је стајала поред једног возила када је из правца Инђије налетео камион. Ваљда да би возач избегао судар, ударио је у бандеру која је почела да пада. Мајка је то спазила и да би заштитила Ненада који је стајао поред ње, она га је одгурнула, а стуб ју је директно ударио – испричао је младић.

Током јучерашњег дана окупљене комшије рекле су да се на том делу пута који се спаја од Инђије и Старе Пазове, редовно догађају саобраћајке.

– У последњих годину дана то је трећи пут да су возачи обарали бандеру на том месту. Ту постоји блага кривина, а они кад долазе из тог правца мисле раван пут. Још кад је само мало клизаво, често слете с друма – појашњава комшија.

Мештани о несрећној жени имају само речи хвале.

(ВИДЕО) Снимак да се најежиш: Авион је полетео и само неколико секунди касније ударио га је гром

– Фина жена, мајка, домаћица. Показала је своју добру душу и овим. Хтела је да помогне другима и сама настрадала. Каква зла судбина – прокоментарисала је једна комшиница.

Извор: Новости

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Хоће ли Саудијска Арабија одати руске тајне Америци

ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ НАС И ДАЉЕ ЧУВА: Осам година од смрти поглавара СПЦ

Припреме за предстојећу вежбу са Американцима

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu