Printscreen
Србија Хроника

Зорану неће судити за убиство, већ за саучесништво: Нова шокантна теорија о најмистериознијем злочину у Србији

Ненад Шипка, директор приватног Центра за форензичка истраживања из Новог Сада, који већ скоро две године води приватну истрагу о убиству певачице "Гранда" Јелене Марјановић (33) на насипу Црвенка у Борчи, недавно је објавио још једну шокантну тврдњу - Зорану се неће судити за убиство, него за саучесништво.

Своје уверење Шипка је поделио с грађанима Србије, обративши им се отвореним писмом које је поставио на Фејсбук.

МЛАДЕН ШАРЧЕВИЋ: Три жене учествовале у провали матурских тестова, имали смо сценарио и резервне тестове за овакав случај

(ВИДЕО) СНИМЉЕН ОКРШАЈ ИЗНАД РУСКЕ ГРАНИЦЕ! Сухој пресрео америчке бомбардере, кад су видели да немају куд, само су се изгубили!

– Наиме, из не баш поузданог извора сазнао сам да се разматра могућност да за убиство Јелене (Крсмановић) Марјановић буде оптужено Н. Н. лице, а Зоран Марјановић да буде оптужен за саучесништво у кривичном делу тешког убиства, облик саучесништва помагања, ближа одредница прикривање кривичног дела и трагова – написао је Шипка, а потом додао:

Public/Promo

 

Поглавник Мило креће у акцију: Шешељ одувао црногорску провокаторку која би да пали цркве

САВЕТНИЦА ЦРНОГОРСКОГ МИНИСТРА ПРЕТИ СРБИМА: Мило ће вам доћи главе стоко неотесана!

(ФОТО) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ БИВШИ ДЕЧКО ПРЕТУКАО БИВШУ УЧЕСНИЦУ ФАРМЕ: Претио је да ће ме убити, вукао ме је по поду и ударао главом од врата! ИЖИВЉАВАЊЕ У РЕСНИКУ!

– По овом извору, Више јавно тужилаштво у Београду је поднело садашњу оптужницу с намером да је Апелациони суд потврди, а на првом главном претресу пред Вишим судом извршиће промену оптужнице. Као докази за ову нову оптужницу користиће се резултати форензичког истраживања приказани у форензичкој 3Д реконструкцији и њеној допуни ЦФИ д.о.о. Нови Сад – наравно да као доказ неће навести форензичку 3Д реконструкцију и њену допуну ЦФИ д.о.о. Нови Сад – каже Шипка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕКСПЛОЗИЈА У ВРБАСУ! Седам особа повређено, МЕЂУ ЊИМА И ТРОЈЕ ДЕЦЕ!

(ВИДЕО) Медији објавили детаље пресретања бомбардера Б-52 код Крима

ЖРЕБ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Звезда добро прошла, ево ко је први противник на путу ка ЕЛИТИ

МИЛОШУ БИКОВИЋУ НУДИЛИ ДА УЂЕ У РИЈАЛИТИ! Продуценти зинули када су чули колико пара је тражио и где је планирао да их СПИСКА!

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue