Printscreen
Србија Хроника

Зорану Марјановићу продужен притвор, још није добио оптужницу

Виши суд у Београду продужио је данас за још 30 дана притвор Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене, 2. априла 2016. године на насипу у Борчи.

ОВАКО СУ МАРЈАНОВИЋИ МУЧИЛИ ЈЕЛЕНУ!

БЕОГРАД – Виши суд у Београду продужио је данас за још 30 дана притвор Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене, 2. априла 2016. године на насипу у Борчи.

Преиспитујући разлоге за продужење притвора, после подизања оптужнице (9. фебруара) кривично ванпретресно веће суда је Марјановићу продужило притвор због узмнемирања јавности, прецизирала је за Тањуг портпарол суда Бојана Станковић. Након истека овог периода, разлози за продужење притвора ће поново бити преиспитани.
ЈЕЦАЈИ НА КОМЕМОРАЦИЈИ НЕБОЈШИ ГЛОГОВЦУ: А онда се спушта завеса и иде аплауз за вечност!

Станковић је такође рекла да оптужница још није уручена ни Марјановићу нити његовим браниоцима, јер ће суд прво преиспитати њену формалну исправност.
Оптужницом Вишег јавног тужилаштва у Београду Марјановићу се на терет ставља кривично дело тешко убиство, за које је законом је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.
(ВИДЕО)НАПЕТО У ЗАГРЕБУ: Вучића дочекала Грабар Китаровић; Чувају га снајперисти, полиција у последњем тренутку спречила демонстрације!

Детаљи оптужнице нису за сада познати, али према једном од ранијих саопштења суда поводом продужења притвора, Марјановић се терети да је на „свиреп начин лишио живота своју супругу, и приликом извршења показао нарочиту упорност и безобзирност“.

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ НАПАЛА МРТВОГ НЕБОЈШУ ГЛОГОВЦА! Није ми јасно како се доспева у АЛЕЈУ ВЕЛИКАНА!


РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Пола Београда нема канализацију, а за Боркине фекалије мора да се нађе!

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Пола Београда нема канализацију, а за Боркине фекалије мора да се нађе!Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔Цео говор погледајте на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=2lBpltgYbqk

Posted by Српски сабор Заветници on Monday, 12 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Паткари сами себи уништили изложбу

Паклено „змијско легло“: Овде се укршта најмоћније оружје — све спремно за светски рат

Приведен мушкарац због индиција у вези са убиством на Новом Београду

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun