YouTube
Србија Хроника

ЗОРАНУ МАРЈАНОВИЋУ ЉУБАВНИЦА И ДАЉЕ ОДАНА: Зоран ће увек бити мој, чак и ако буде туђи!

Зорица Зока Митровић, љубавница Зорана Марјановића, поручила је за да ће му до краја живота бити одана и да ће "бити њен, чак и ако једног дана буде туђи"!

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ МЛАДЕ БОСАНКЕ У СИРИЈИ: Покушала је да побегне, а онда су је џихадисти ухватили и није јој било спаса!

Она је тиме демантовала гласине на друштвеним мрежама да јој је пукао филм од породице Марјановић и да је одлучила да напусти Зорана.

– Ја своје пријатеље не остављам никада, по цену свега! Он ће увек бити мој, чак и ако буде туђи. О Марјановићима ружну реч имају само они који их никада ни у путу нису срели. Ми који их познајемо само можемо рећи: Част ми је што су они баш моји пријатељи – навела је Зока.

ИСПОВЕСТ СВЕКРВЕ ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ У ПОЖАРЕВЦУ: Поред мртве снаје нашла сам два крвава ножа

На наше питање да ли је посетила Зорана у Окружном затвору, она је казала да јој, нажалост, то закон не дозвољава:
– Код Зокија, нажалост, нисам била, јер у посете могу ићи само чланови породице. Породица Марјановић и ја се виђамо када год нам обавезе дозволе. Осим тога, ми смо свакодневно у контакту. Поздрав за све у Окружном затвору!

(ФОТО) НИКАДА НЕ УКЉУЧУЈТЕ ОВАЈ УРЕЂАЈ У ПРОДУЖНИ КАБЛ! Можете да изазовете праву катастрофу, посебно зими!

Зорица је, иначе, и даље веома активна на Фејсбуку, где води групу за подршку Зорану Марјановићу и његовој породици. На овој друштвеној мрежи она води прави вербални рат са члановима супротстављених група, формираних у сећање на убијену Јелену, па се тамо често размењују и жестоке увреде и претње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПРЕДВИДЕО ТРАМПОВУ ПОБЕДУ И МАСАКР У ВЕГАСУ: И не слути ништа добро за 2018. годину!

У ХАГУ СМО ЗАВРШИЛИ ДА БИ ОПТУЖИЛИ МИЛОШЕВИЋА! Генерал Драгољуб Ојданић без длаке на језику!

(ВИДЕО) ПОБИЛИ ИХ – ПА МРТВЕ ПРЕТРЕСАЛИ! СКИНУЛИ СУ ИМ ПРСТЕЊЕ, УЗЕЛИ ОРУЖЈЕ! Овако је изгледао шиптарски напад на караулу Кошаре!

ВАТРЕНИ ОБРАЧУН КАО УСРЕД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Мушкарац (27) убијен испред познатог београдског клуба, нападач у бекству

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon