Фото: Википедија
Политика Србија

ЗОРАНА ВИШЕ ВОЛИ СКОТА ОД СРБИЈЕ!? Брука и срамота потпредседнице ВЛАДЕ СРБИЈЕ!

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић срамно је ћутала док је амерички амбасадор Кајл Скот усред Београда устврдио да је Косово независна држава.

(ВИДЕО) ИСКАСАПИЛИ ТЕЛО НОВИНАРА ЗА 7 МИНУТА! Комадали су га док је још био жив, а звук тестере угушили музиком!

Михајловићева је остала нема кад је Скот у Влади Србије безобразно исправио новинара који га је питао „колико има наде за мир, кад се стално врши притисак на Србију за разговоре са тзв. владом Косова“.

– Није такозвана влада Косова већ влада Косова. Ми посматрамо Косово као независну и суверену државу. Они су изабрани представници Косова и са њима имамо контакте као са било којим представницима неке државе у региону – рекао је амерички дипломата, док је Зорана ћутала!?!

(ВИДЕО/ФОТО) ОВО ЈЕ ТИНЕЈЏЕР КОЈИ ЈЕ ПОБИО 18 И РАНИО 70 ЉУДИ: У мобилном Владислава Росљакова (18) пронађен ЈЕЗИВИ СНИМАК који је направио пре него што се убио!

Тек после 24 сата, министарка је реаговала на Скотову изјаву бранећи се да Косово никад неће бити држава.

– Нисам одмах реаговала на непримерену изјаву Скота јер је дата на догађају на коме смо са америчком компанијом ‘Бехтел’ договарали изградњу за Србију важног аутопута од Чачка до Крушевца. Наравно да сам реаговала након тога и поновила свој став да Косово није и неће бити независна држава и да такав став Србије подржава више од половине света… – тврди Михајловићева, иначе блиска пријатељица Кајла Скота, који јој је долазио на крсну славу.

(ФОТО) БАБА ЗАВИСНИК (77) Не би пила воду ни да јој живот од тога зависи, а од свог вољеног пића се раздвојила само приликом ПОРОЂАЈА!


Србија није колонија

Штета што Скот бахатост није покушао да покаже на неком догађају с председником Вучићем, јер би тад наглавачке летео из Владе. Заборавио је да Србија није колонија, каже министар одбране Александар Вулин.


БИЛА ЈЕ МИЉЕНИЦА ОПАСНИХ МОМАКА ДЕВЕДЕСЕТИХ: Саша открива све тајне криминалаца Југославије!

Са друге стране, председник Србије Александар Вучић најоштрије је осудио понашање америчког амбасадора, али и критиковао Михајловићеву.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У СУДНИЦИ У ПАНЧЕВУ Дошао да погледа у очи зета који му је пред децом убио сестру, ођедном му је „пала ролетна“

– Шта год да је Косово и његова влада за САД и амбасадора Скота, за нас је то такозвана влада и такозвана држава. Ниси ти ту, амбасадоре, да исправљаш новинаре, него да одговараш на питања. Било би пристојно да је показао више поштовања према земљи домаћину. Представник владе који је присуствовао догађају требало је да одреагује на његову изјаву – подвлачи Вучић.

СПИСАК ЗА ЧИШЋЕЊЕ: Хапсе министре, директоре и челнике општина

Бошко Обрадовић – СА ДЕМОКРАТСКОМ СТРАНКОМ ИМАМО ЗАЈЕДНИЧКЕ ВРЕДНОСТИ!

Нови сведоци руше алиби Марјановића: Зоран био на насипу 2 сата пре убиства!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОЗЛОГЛАШЕНИ СИЛОВАТЕЉ ОБЕШЕН ЗА ПРИМЕР Силовао је најмање осам девојчица, последња жртва нађена на ОТПАДУ!

ЕВО КО ЈЕ ДЕЈВИД КОРБЕТ, АМЕРИЧКИ МАРИНАЦ УХАПШЕН У БЕОГРАДУ: Стручњак за ВИП убиства, јурио Бин Ландена, БРАНИО ГА УБИЈЕНИ АДВОКАТ ОГЊАНОВИЋ!

ОТИШАО ДА СЕЧЕ ДРВА И ВИШЕ СЕ НИЈЕ ВРАТИО: Супруга га узалуд звала телефоном, кренула у шуму и наишла на језив призор

КО СМО ЗАИСТА И ЗА ШТА СЕ БОРИМО? Права истина о нападу новог светског поретка на Србе! Мрзе нас из дна душе и хоће све да нас униште због ових разлога!

ОПСАДНО СТАЊЕ У ЛОНДОНУ Пронађен сумњив пакет! Блокиране све улице, људи успаничено беже!

Русија у УН: „Бели шлемови“ су претња за безбедност. Водите их кући све

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
32°
Mon