Informer
Србија Хроника

ЗОРАН ОСТАВИО ТРАГОВЕ ЈЕЛЕНИНЕ КРВИ ПО КОЛИМА! Језиви детаљи из оптужнице за брутално убиство певачице!

Зоран Марјановић (39) оптужен је да је 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи убио супругу Јелену Крсмановић Марјановић (33), а међу доказима који га терете налази се и Јеленина крв, нађена у његовом аутомобилу!

Виши суд у Београду је у петак, пред крај радног времена, примио оптужницу против Зорана Марјановића, којом се окривљеном на терет ставља извршење кривичног дела тешког убиства на свиреп начин, приликом којег је показао изразиту упорност и безобзирност.

ШТРАХЕ ОДБРУСИО ШИПТАРИМА ПРЕД ДОЛАЗАК У БЕОГРАД: Косово је део Србије и не притискајте је да га призна

– Зоран је са супругом и њиховом ћерком Јаном кобног дана дошао на насип. Одвојио се од детета и напао супругу. Најпре ју је избо по врату и руци, а затим јој задао смртоносне ударце по глави, док је она покушавала да се спасе – преноси наш извор наводе из оптужнице и додаје да су од посебног значаја за подизање оптужнице биле ДНК анализе рађене у Националном криминалистичко-техничком центру у Новом Саду.

ОТИШАО ЈЕ НЕПРАВЕДНО РАНО И МУЊЕВИТО ДА ЈОШ НЕ СХВАТАМО ШТА НАС ЈЕ СНАШЛО: Бјелогрлић ће потресном поруком опростио од Глоговца

– Један од битнијих доказа, који терете Зорана, јесте Јеленина крв нађена у Зорановом аутомобилу марке „мерцедес“, којим су се супружници заједно са својом малолетном ћерком кобног дана довезли на насип Црвенка. ДНК анализе показале су да је трагова Јеленине крви било на задњем седишту, на поду и у гепеку. С обзиром на то да је Јелена довезла аутомобил до насипа, поставља се питање откуд њена крв на задњем седишту и у гепеку? Претпоставка је, пошто је изоловани ДНК профил мешан, што значи да је било трагова који припадају и Зорану и Јелени, да је окривљени нехотично оставио ове трагове, након што је усмртио супругу – препричава наш саговорник делове оптужнице.

Осим ДНК анализа, рађена су и бројна вештачења, а најзначајније за подизање оптужнице било је вештачење мобилних телефона и базних станица.

– Телекомуникационо вештачење показало је да је Зоран Марјановић 2. априла гасио свој мобилни телефон, и то у време када је Јелена убијена. Он је био недоступан двадесетак минута и то у време које се поклапа са временом смрти Јелене Марјановић, између 16.38 и 17.04 сати. Након тога он је поново активирао свој мобилни и прво је позвао Јелену. Исту ствар урадили су и други чланови породице Марјановић. Неактивност на њиховим телефонима уочена је између 16 и 17.30 сати – каже извор и наводи да је вештак закључио да је Зоран искључио свој телефон како базне станице не би могле да га региструју.

ТОМА ФИЛА ШОКИРАО: Убиство Зорана Ђинђића је чин патриотизма!

И исказ сведока, бициклисте Милана Радића, подудара се са сатницом вештака. Наиме, он је изјавио да је 2. априла 2016, у периоду између 16.38 до 17 сати видео мушкарца и жену како силазе са насипа, на месту на којем је 3. априла нађено Јеленино тело.

– Иако сведок није могао са сигурношћу да тврди да се радило о Јелени и Зорану, снимци са камера указују на то да се ради о њима двома – наводи саговорник детаље из оптужнице.

На панталонама сада окривљеног Марјановића нађено је блато идентичног састава као и блато из канала у којем је Јелена убијена, а исто блато изоловано је и са тела покојне певачице.

– Пошто је Зоран све време тврдио да никада није силазио до канала, нити до места на којем је нађено тело његове убијене жене, ови трагови с његове одеће су га демантовали – истиче саговорник.

Како сазнајемо, након што је Виши суд у Београду у петак примио оптужницу против окривљеног Зорана Марјановића, у наредном периоду ће донети одлуку да ли ће ту оптужницу потврдити или ће евентуално наложити допуну истраге.

– Уколико суд потврди оптужницу, у наредном периоду биће заказано суђење – објашњава саговорник.

Имао два помагача

Како Информер сазнаје, разматра се и могућност да се истрага о убиству певачице прошири и на могуће саучеснике.

– Истражитељи су током истраге дошли до тога да је Зоран највероватније имао помагаче. Они су утврдили ко је од помагача какву улогу имао, али да би се против некога покренула истрага због сумње да је помагао у злочину, неопходно је све те индиције поткрепити одговарајућим доказима. Полицајци су од самог почетка били на трагу да је Јеленин убица морао имати помагаче, и то најмање две особе – каже извор.

Има још доказа

Током истраге прикупљено је мноштво доказа, који у својој међусобној повезаности указују на основану сумњу да је Зоран Марјановић лишио живота супругу Јелену.

– Вештачена је и Јеленина гардероба, коју је она имала на себи у тренутку злочина. На неким стварима се, осим њених трагова, налазе и трагови Марјановића. Тако су са њене патике изоловани трагови, који би могли да припадају најмање двема особама, који би могао да припада члану породице Марјановић, а исти трагови изоловани су и са певачицине гумице за косу – каже саговорник.

(ФОТО) Судбина Небојше Глоговца потресла и Монику Белучи: Овако се огласила поводом смрти српског глумца

Чињенице

2. априла 2016. – Зоран Марјановић пријављује Јеленин нестанак

3. април 2016. – полиција у каналу на насипу проналази Јеленин леш

3. априла 2016. – Зоран Марјановић приведен у полицију и задржан 48 сати

5. априла 2016. – Зоран Марјановић пуштен из полицијског притвора

6. септембар 2017. – Зоран Марјановић улази у ријалити „Задруга“

14. септембар 2017. – Зоран Марјановић напушта ријалити „Задруга“

15. септембра 2017. – Полиција ухапсила Зорана због сумње да је убио Јелену

9.фебруар 2018.- Подигнута оптужница против Зорана Марјановића, којом му се на терет ставља извршење кривичног дела тешког убиства

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ ЗА Б92: Зашто са Калемегдана, а не из Калуђерице

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ ЗА Б92: Зашто са Калемегдана, а не из КалуђерицеБеоград има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔

Posted by Српски сабор Заветници on Saturday, 10 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Не секирам се због кампање против мене у Хрватској

ХАГ ФИНАНСИРАЛИ ИЗ ЦРНИХ КАНАЛА: За пресуде Србима узели три милијарде долара

СМЕТА ИМ И СРПСКА ТРОБОЈКА: Да ли ће се српске заставе сутра вијорити у Загребу?

Извор: Informer.rs/Alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri