Informer
Србија Хроника

ЗОРАН НУДИ НАГОДБУ: Владимир ће признати убиство, само да ја добијем наногицу!

Супруг убијене певачице Јелене Крсмановић Марјановић (33) адвокатима је поручио да је спреман да се нагоди, ексклузивно. Зоран је поручио да ће његов отац Владимир признати убиство уколико он буде одговарао само за помагање у овом злочину и то у кућном затвору.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ПОКАЗАО ДОКУМЕНТА ИЗ ПЕНТАГОНА: Ово је доказ да нас је НАТО тровао!

Све му теже
– Марјановић је од септембра прошле године у притвору и полако је почео да губи стрпљење! Супруг убијене певачице више не може да поднесе то што је раздвојен од породице, а поготово од ћерке Јане (7), па је почео да пуца по свим шавовима. У почетку је веровао да ће се пре или касније извући, али сада је увидео решеност тужилаштва да одговара за злочин за који га терете и то га је докрајчило. Притворски дани све му теже падају – каже добро обавештен извор Српског телеграфа.

Како наводи наш саговорник, због свега тога Зоран је решио да проговори.

(ПАЖЊА, УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПИПКАО МЕ ЈЕ ТУ, ПЛАКАЛА САМ, БОЛЕЛО МЕ ЈЕ: Језиво сведочење ДЕВОЈЧИЦЕ (3) из Ваљева! Мајка послала ЗАСТРАШУЈУЋИ снимак, педофилима не могу ништа

– Постао је непрепознатљив. Стално прича како он нема никакве везе с убиством, а потом и да ће испричати све што зна о злочину који се догодио 2. априла на насипу у Борчи. Само жели да изађе из затвора и робија у кући. Наводно се договорио с оцем да понуди нагодбу преко својих адвоката. Уколико тужилаштво промени оптужницу и оптужи га само за помагање у злочину, а потом му омогући да казну одслужи у кући у Борчи, Владимир ће признати злочин – додаје наш извор.

Изманипулисали малу Јану
Док неки верују да би мала Јана могла да понуди неки кључан доказ о убиству, други страхују да би она могла бити изманипулисана од породице Марјановић, у којој је остала по одлуци надлежних и након Зорановог притварања.

Public

– Марјановићи су имали пуно времена да је науче шта да одговори, односно да је убеде у „истину“ која њима одговара. Због тога не треба превише очекивати од њеног сведочења. Тужилаштво против Зорана има сасвим довољно доказа – каже извор Српског телеграфа.

(ВИДЕО) ШОК СНИМАК ИЗ НИША! ПИЈАНА медицинска сестра ТЕТУРА СЕ ходником и ГУБИ ЕПРУВЕТЕ?! ДИРЕКТОР: Није први пут!

Допуна истраге
Подсетимо, почетком фебруара подигнута је оптужница против Зорана Марјановића за убиство супруге певачице Јелене Марјановић, али је она средином марта враћена Вишем јавном тужилаштву на допуну истраге. Између осталог, очекује се и да као сведок буде саслушана мала Јана, чији би исказ могао да баци потпуно ново светло на случај.

– Ни то ни Зоранова понуда ни у ком случају не утичу на оптужницу која се увелико припрема и веома брзо ће бити готова. Супруг убијене певачице зна да је тужилаштво прикупило све потребне доказе, па је кренуо да мења плочу јер зна да му прети дугогодишња робија. Свестан је да против њега постоје необориви докази и полако је почео да губи живце – закључује наш саговорник.

ЕЛИТА УСТАЛА У ОДБРАНУ ЗАВЕТНИЦЕ – Милица је само рекла оно што мисли цела Србија!

Доста је било, ћале
– Марјановића најчешће у затвору посећују отац Владимир и брат Милош. Зоран је недавно приликом Владимирове посете рекао: „Доста је било, ћале, да ћутим, не могу више да издржим, ово је постало превише“ – каже наш саговорник.

ХРОНОЛОГИЈА

2. април 2016. нестала Јелена Марјановић на насипом
3. април 2016. пронађено њено тело у каналу
15. септембар 2017. Зоран ухапшен због сумње да је убио супругу
10. фебруар 2018. подигнута оптужница против Марјановића

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КЉУЧНЕ ТЕМЕ: Да ли Руси напуштају Сирију

ОВАКО СЕ ЛЕГИЈА БРАНИО НА СУЂЕЊУ: Нека адвокат прочита завршну реч, СКРОЗ САМ ОЋОРАВИО У САМИЦИ!

Све драматичније у БиХ: Мигранти испрепадани, плачу, надлежних нема нигде

ЕКСКЛУЗИВНО Британија шаље Србина за војног аташеа у Београду

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon