Informer
Србија Хроника

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ЈЕ ЛАГАО! Јанин исказ ДОКАЗУЈЕ да он није говорио истину У ИСТРАЗИ!

Ако је тачна Јанина изјава да се њен отац Зоран није одвајао од ње у време Јелениног убиства, онда је то у супротности са његовим ранијим исказом о кретању на насипу и вештачењем базних станица. Према Зорановој изјави, прешао је 1.130 метара са малим дететом за само осам минута, што је немогуће!

СМЕТА ИМ ИСТИНА: ОТПОРАШИ НАПАЛИ ПОРТАЛ ГОВОРИ СРБИЈА

Ако је тачна изјава мале Јане Марјановић (7) да се у време убиства њене мајке Јелене 2. априла 2016. код насипа у Борчи није одвајала од оца Зорана, то онда доказује да је заправо он лагао у истрази, истиче адвокат Предраг Савић, који заступа породицу Крсмановић, рођаке убијене певачице!

(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ТУЧА СРБА И АЛБАНАЦА! Српски навијачи запалили заставу тзв. Косова, а онда је настао хаос!

Зоран је, наиме, тврдио да је Јелена кобног дана кренула да џогира насипом у 16.36, а да је он са ћерком кренуо ка супрузи тек 20 минута касније. Међутим, вештачење мобилних телефона показало је да су се Зоран и Јелена нашли на истом месту на насипу најкасније у 17.04, што значи да је Марјановић са ћерком прешао 1.130 метара за мање од осам минута!

ЖЕСТОКА РЕАКЦИЈА СЕЛЕКТОРА: Младен Крстајић није могао више да ћути!

– То је немогуће! Зоран би то могао да претрчи, али сигурно не са малом Јаном – навео је Савић.

Чему усхићење?

Он не разуме усхићење адвоката Зорана Марјановића изјавом мале Јане, којом је она наводно дала алиби свом оцу, тврдећи да се није одвајала од тате у време Јелениног убиства.

(ВИДЕО) СУДИЈА БРИХ НЕ ПОДНОСИ СРБЕ! Ојадио против Хрвата, покрао нас је против Швајцараца, а Немања Видић га је посебно запамтио!

– Ако се Јанин исказ анализира заједно са исказом њеног оца и са резултатима анализе базних станица мобилне телефоније, одговорно тврдимо да овај исказ у ствари штети Зорановој одбрани. Уколико пођемо од тога да је исказ мале Јане истинит, онда исказ Зорана Марјановића о догађању на насипу који је дао пред тужиоцем није истинит – објашњава Савић.Зоран је у том исказу казао да је у 16.36 са женом и ћерком дошао до почетка насипа и да је Јелена одмах отишла да трчи, а да су се он и Јана лаганим ходом упутили за њом тек након 15 до 20 минута. Анализом базних станица утврђено је да је Зоранов телефон искључен од 16.38, а Јеленин телефон је у 16.56 регистрован око километар даље од места где се растала од мужа и ћерке. Потом се наредних осам минута кретала од насипа ка оближњем каналу и натраг. Затим је у 17.04 Зоранов телефон поново укључен и лоциран на истом месту где и Јеленин.

МА КАКАВ БРАНКОВИЋ, ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ ИЗДАЈНИК: ПРОДАО СВЕТИЊУ ТУРЦИМА!

– Ако су Јана и Зоран, као што је он тврдио, кренули за Јеленом након 20 минута, у 16.56, а нису се раздвајали ниједног тренутка, математика говори да је Јана растојање од око 1.130 метара лаганим ходом прешла за мање од осам минута. То је два и по пута брже од Јелене, која је лагано трчала, што је просто немогуће – тврди овај адвокат.

Informer

Марјановић је, према овом сценарију, из неког разлога лагао у истрази и није чекао да Јелена одмакне насипом, већ је одмах кренуо за њом. Остаје онда питање зашто није говорио истину и да ли се на том месту случајно „уплео“ у лажи.

Алтернативна теорија

НОВА ДИРЕКТНА УЦЕНА СТИЖЕ ИЗ БРИСЕЛА! Европа захтева да заратимо с Русима!

Иначе, ово би могло да иде у прилог теорији да је Јелена убијена још 1. априла 2016, а да је Зоран наредног дана, шетајући са Јаном по насипу, носио уз себе и свој и Јеленин телефон. Свој је, по том сценарију, искључио у 16.38, а потом га укључио 1.130 метара даље, у 17.04, кад су и његов и Јеленин телефон регистровани на истој локацији на насипу. Потом је бацио Јеленин телефон у близини канала, рекао Јани да је „мама нестала“, па о томе обавестио и рођаке и пријатеље, а све у циљу да направи потпуну пометњу у истрази и тако прикрије доказе злочина.

На другој страни, то би се онда косило са Јанином изјавом да је мама била на насипу, да је отишла да трчи и да је онда нестала (о могућности да је девојчица била инструирана у породици Марјановић и колико је веродостојна њена изјава за суд, видите оквир).Подсетимо, Јеленин леш, смрскане главе, нађен је 3. априла 2016. у каналу код насипа и од тад траје истрага коју је са незапамћеним жаром пратила цела српска јавност. Зоран је као главноосумњичени ухапшен 15. септембра 2017. и од тад је у притвору.

Стручњаци: Јанин исказ ипак обара оптужницу

Правни стручњаци сматрају да Јанин исказ пред тужиоцем има велику тежину на суду. Дозвољавају могућност да је у протекле две године донекле била под утицајем Зоранове породице (оца, мајке и брата), али не у битној мери, па је „сигурно искрено рекла све о дану кад је нестала њена мајка“.

Познати адвокат Тома Фила сматра да ће Зоран бити слободан човек ако суд буде уважио Јанину тврдњу да се није одвајала од оца у време Јелениног убиства.

НОВА ДИРЕКТНА УЦЕНА СТИЖЕ ИЗ БРИСЕЛА! Европа захтева да заратимо с Русима!

– Психолози су утврдили да је Јана натпросечно интелигентна и после свих анализа и разговора, на крају су дошли до закључка да се њој може веровати и да Зоранова породица није утицала толико да она да лажан исказ. Јана је у свом исказу дала оцу чврст алиби и оборила све што је тужилаштво досад извело као доказ. Уколико оптужница против Зорана падне, неко од надлежних, који су водили истрагу, требало би да одговара – каже Фила.

СПРЕМИТЕ МАРАМИЦЕ: Ово је „тужна“ прича Гранита Џаке коју стално понавља кад хоће да пљује Србе

И адвокат Небојша Милосављевић сматра да ће тужилаштво морати да обустави поступак против Зорана уколико се не прибави неки нови доказ против њега.

– Верујем да је Јанино сведочење веродостојно. Породица може имати утицај на сведочење детета, али психолози могу да процене да ли је, и у коликој мери, тог утицаја било – рекао је Милосављевић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ​МИЉЕНИЦА БОШКА ОБРАДОВИЋА СЕ ЛОЖИ НА ШИПТАРСКЕ ПРОВОКАТОРЕ! Беба Балашевић се примила на Шаћиријев дигнути…!

ТРАГЕДИЈА У КРАГУЈЕВЦУ: Девојчица (17) пронађена мртва! ТИНЕЈЏЕРКА СЕ ПРЕДОЗИРАЛА?!

Да ли је Трамп спреман за сусрет очи у очи с Путином

ДОМИНАЦИЈА ЕРДОГАНА ИЛИ РУШЕЊЕ СУЛТАНА: Турска сутра на ногама! ПРВИ ПУТ истовремено ванредни председнички и парламентарни избори

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed