Informer
Србија Хроника

ЗОРАН ЈЕ ЛАГАО О НЕСТАНКУ ЈЕЛЕНЕ! Ево зашто је муж сурово убијене певачице од почетка истраге СУМЊИВ ПОЛИЦИЈИ И ТУЖИЛАШТВУ!

Зоран Марјановић 3. априла 2016, док је још трајала потрага за Јеленом, на њеном Фејсбуку написао да је она нестала између 16 и 17 часова, а полицији и новинарима претходног дана рекао да се то десило два сата раније!?!

СТРОГО ПОВЕРЉИВО! ШИПТАРИ КРЕЋУ У НОВИ НАПАД НА СЕВЕР КиМ: Покушаће да испровоцирају протесте Срба у Митровици као повод за слање СПЕЦИЈАЛАЦА РОСУ НА СЕВЕР

СЕСТРЕ И ДОКТОРИ НА ОДЕЉЕЊУ ГДЕ СЕ ЛЕЧИ НЕБОЈША ГЛОГОВАЦ У СУЗАМА: Глумац се храбро бори против опаке болести, ЛАВОВСКИ

Зоран Марјановић, главноосумњичени за убиство супруге Јелене Марјановић, од самог почетка истраге био је сумњив полицији и тужилаштву јер је лагао о времену Јелениног нестанка, сазнаје Информер.

Како кажу полицајци који више од 20 месеци раде на овом случају, Зоран је још у време потраге за Јеленом давао потпуно контрадикторне изјаве! Он је најпре 2. априла 2016. полицајцима и новинарима рекао да се Јелена изгубила око 15 сати. Међутим, сутрадан непосредно пре него што је нађен Јеленин леш, на њеном Фејсбук профилу написао је да је она нестала између 16 и 17 сати!?!

ПРОНАЂЕН ЛЕШ УМОТАН У ТЕПИХ: Изабела Тодоровић је нестала пре три месеца, сумња се да је њено тело откривено у шуми у Швајцарској

Прецизна сатница Јелениног нестанка остала је мистерија до данас, а вештаци су у међувремену утврдили само оквирно време њене смрти, а то је између 16.49 и 17.30 часова.

Трчала сатима?!

Како нам је потврђено из више извора, Зоран је приликом пријаве случаја полицији испричао да је 2. априла 2016. око 15 сати дошао до почетка насипа са Јеленом и ћерком Јаном. Јелена је, како је тврдио, отишла да џогира насипом, а он ју је са ћерком чекао на почетку, где им је био паркиран ауто… Око 16 сати се, како је рекао, забринуо зато што Јелене нема, па је звао брата, родитеље и пријатеље да је заједно потраже. Полицију су о нестанку обавестили тек око 20 сати.

НЕБОЈША ГЛОГОВАЦ БИО НА ПРЕГЛЕДИМА У НЕМАЧКОЈ: Стање глумца нагло се погоршало пред Нову годину

Док је 2. априла увече трајала потрага, Зоран је ову верзију испричао и окупљеним новинарима.

– Јелена и ја редовно долазимо до насипа да она трчи. Јелена џогира од рампе до краја насипа, па се врати до рампе и тако неколико кругова. Око 15 часова паркирао сам ауто на почетку стазе, код рампе, и чекао је са ћеркицом Јаном. Чим сам видео да је нема, алармирао сам све редом – казао је Зоран на дан нестанка.

Међутим, ако се овај исказ прихвати као истинит, испада да је Јелена више од сат времена џогирала дуж насипа који је дугачак мање од једног километра! Дакле, за то време она је могла најмање три до четири пута да претрчи читаву стазу у оба смера. Просто је немогуће да Зоран, који је био на почетку насипа, сат времена није видео Јелену и да ништа није посумњао!

Случајно или не, тек Зоран је сутрадан, непосредно пре него што је нађен Јеленин леш, на њеном Фејсбук профилу објавио да је она нестала између 16 и 17 сати. Ако је то тачно, то би практично значило да је Јелена скоро два сата трчала напред-натраг по прегледном насипу. За то време је могла да истрчи више од 10 километара, попут маратонца, и да се бар седам пута врати на почетак стазе где ју је чекао муж!
Осим тога, било је још информација које су збуњивале полицајце и додатно компликовале утврђивање тачне сатнице Јелениног џогирања и нестанка. Наиме, Јеленина мајка Зорица Крсмановић, која је у међувремену преминула, изјавила је да се са Јеленом чула 2. априла око 15.30. Јелена јој је тада, наводно, рекла да џогира насипом и да ће свратити касније код ње кући.

На другој страни, наџорне камере са једне продавнице на путу ка насипу у Црвенки су 2. априла 2016. око 15.30 снимиле Марјановићев „мерцедес“, у ком су били Зоран и Јелена (или особа која веома личи на њу), како иде у правцу насипа (види оквир). Међутим, један очевидац, ког званична истрага није желела да уврсти у листу сведока, тврдио је да је знатно пре, око 14.30 часова тог дана, видео Зорана са Јаном на почетку насипа!?!

Обило му се о главу

Цела ова конфузија око утврђивања прецизне сатнице највише се обила о главу самом Зорану, који је полицајцима од почетка истраге Јелениног убиства био најсумњивији управо због тога што је давао контрадикторне изјаве. Када су касније прикупљени материјални докази, у виду анализе ДНК и трагова блата на Јеленином телу и Зорановој гардероби, он је ухапшен и од 15. септембра прошле године се налази у притвору.

У међувремену, током истраге урађено је његово психолошко вештачење, као и вештачење базних станица мобилне телефоније, и саслушани су сви сведоци. Очекује се ускоро подизање оптужнице против Зорана за тешко убиство супруге Јелене, за шта му прети до 40 година робије.

Јеленина рођака: Видела сам снимак код
насипа, нисам сигурна да ли је то Јелена

УЖАС У ШКОЛИ НА БАНОВОМ БРДУ: Љубоморни младић (21) избо по врату ученика (15) због бивше девојке!

Теодора Крсмановић, сестра од стрица убијене Јелене Марјановић, рекла је јуче за Информер да је у полицији видела фотографије са сигурносне камере у близини насипа, али да не може са сигурношћу рећи да ли се на њима види покојна Јелена.
– Полиција ми је показала фотографију коју је направила сигурносна камера тог дана када је Јелена убијена. На тој фотографији, која је мало мутна, види се црна девојка како вози „мерцедес“ и испрва сам закључила да се сигурно ради о мојој сестри. Међутим, после разговора са форензичарем Ненадом Шипком, он ме је убедио да ипак не могу да тврдим да је то била Јелена на слици јер јој се не види јасно лик. На снимку се види црнокоса девојка у тренерци, али то може да буде и неко ко личи на Јелену… – објаснила нам је Крсмановићева.
Она каже и да Јеленина породица нема никакав контакт са Марјановићима, па самим тим ни са малом Јаном.
– Планирамо да крајем фебруара дођемо до Београда да је посетимо, пошто јој је у понедељак рођендан. Искрено, чекамо да све ово прође да видимо шта ће бити… – рекла нам је Теодора.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Подићи ћемо спомен комплекс браниоцима Београда и мајору Гавриловићу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОПШТИ ХАОС ЗБОГ НАЈАВЕ ПОСЕТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ Хрвати заратили због Вучића!

У Београду преминуо радник повређен у експлозији у фабрици оружја

Курти: Тачи не укида Специјални суд, већ спашава себе

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
22°
Mon
17°
Tue
23°
Wed
25°
Thu