Printscreen
Друштво Србија

ЗНАТЕ ЛИ КО ЈЕ БИО ПРВИ МУЖ МИЛЕНЕ ДРАВИЋ? Он је такође ЛЕГЕНДА, од свих на свету ЊУ ЈЕ НАЈВИШЕ ВОЛЕО!

Филмска дива Милена Дравић преминула је јутрос у 79. години живота, а у својој богатој каријери може се похвалити великим бројем филмских, серијских и ТВ остварења.

НАПУСТИЛА НАС ЈЕ У ТИШИНИ, НЕЧУЈНО АЛИ ПОНОСНО, КАКО ЈЕ И ЖИВЕЛА: Овако је Милена Дравић провела своје последње дане…

Својом харизмом, вансеријским талентом и лепотом многе редитеље остављала је без даха, али и мушкарце који су те године жудели да се нађу у њеној близини.

ЗАШТО МИЛЕНА ДРАВИЋ И ДРАГАН НИКОЛИЋ НИСУ ИМАЛИ ДЕЦЕ: Интимна исповест легендарног глумца у којој је био искрен до краја!

Један од првих који је освојио срце тада младе Милене Дравић био је редитељ Пуриша Ђорђевић, који данас има 94 године, и са одушевљењем се сећа филмске диве.

Puriša Đorđević
Printscreen Youtube

МИЛЕНА ЈЕ ОБОЖАВАЛА СВОЈ НАРОД: Одрекла се аутомобила да би непознатом дечаку ПЛАТИЛА ОПЕРАЦИЈУ! А ФРАНЦУСКУ водитељку гађала је таблетама када је ВРЕЂАЛА НАШ НАРОД!

– Најважније у животу је да се не плашиш. Ја се никада ничега нисам плашио, блиско ми је оно што је говорио Ниче – није суштина у томе да смо били живи, него како смо живели. Виђам људе који су насмејани и срећни, понекад сретнем и оне богате. Али, и једни и други увек имају страх који не могу да схвате – први се плаше несрећних, јер мисле да је несрећа „заразна“, а богати се, по истом принципу, плаше сиромашних. Човек не сме да се плаши ни кад остане без кинте, ни кад има милионе, ни кад остане без љубави, ни кад има љубав. Љубав је врло важна, нарочито онда кад нас та љубав остави. Дан-данас у пролазу често виђам жену која ме је оставила 1980. Да ли верујете да се од тада још нисам опаметио? Али, од свих жена које сам познавао и које сам волео, још увек једино и највише волим Милену Дравић – рекао је за „Новости“ Пуриша Ђорђевић који је о Милени Дравић најлепше причао.

МАЛИ ДУШАН КРЕНУО ЈЕ ДО РАДЊЕ КАД СУ ГА ПРЕСРЕЛИ СКИНХЕДСИ: Имао је само 13 година… Мајка није могла без њега, стално је говорила да ће бити с њим за рођендан, једне године тако је и учинила

Puriša Đorđević
Printscreen Youtube

– Највећа љубав била ми је Милена Дравић. Та љубав је 1960. прерасла у брак. У то време је била велика звезда. Ишли смо из филма у филм. Али кад сам приметио да јој сметам и да по много чему нисам човек за њу – пријатељски смо се развели – испричао је за Политику.

КОМШИЈЕ О МАЛЧАНСКОМ БЕРБЕРИНУ Када је силоватељ изашао из затвора сви смо морали да променимо живот!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Косово више није чедо Запада, већ проблем

ШИПТАРСКИ ЗЛОЧИНАЦ ОПЕТ ПРОВОЦИРА! Љимај: Косову војска до краја новембра, очекујемо и Интерпол!

Новак покорио Шангај без изгубљеног сета: Велика игра Србина у финалу, освојио 32. Мастерс!

У Данској ће се за „проруске ставове“ добијати до 12 година затвора

„БОЉА СЕ УМЕТНИЦА РОДИТИ НЕЋЕ“ Колеге се опраштају од Милене Дравић! Срце ће вам пући од туге када прочитате поруке

Еспресо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun