Printscreen
Политика Србија

ЗЛОЧИНАЧКИ ПЛАН НЕОУСТАШКЕ ВЛАСТИ У ЗАГРЕБУ! Хрвати мигранте тајно пребацују у Србију! ПРЕ ТОГА ИХ ПРЕТУКУ И ОПЉАЧКАЈУ!

Хрватски полицајци заустављају мигранте који им долазе из БиХ, трпају их у марице и малтретирају, узму им сав новац, а онда их ноћу кроз шуму пребацују преко српске границе Недавно су стотину избеглица скинули и изули, а онда их кришом убацили у нашу земљу код Шида и Адашеваца, каже Радош Ђуровић.

Хрватска полиција већ недељама туче и пљачка мигранте који им долазе из Босне и Херцеговине, а онда их тајно пребацује у Србију, каже Радош Ђуровић, директор Центра за тражиоце азила!

ДИРЉИВО: Стефан Стаменковски се опростио од професора Борислава Пелевића

Према његовим речима, најгори такав случај догодио се пре 15 дана када је стотинак избеглица који су из БиХ ушли у Хрватску код Славонског Брода малтретирано, потрпано у марице и пребачено на границу са Србијом код Шида и Адашеваца. Тамо им је под окриљем ноћи скинута обућа и одећа, па су натерани да кроз шуму пређу у нашу земљу.

СЛОВЕНЦИ ТРАЖЕ ПОВЛАЧЕЊЕ ПРИЗНАЊА КОСОВА: Јужна покрајина је саставни и неодвојив део Србије

Ђуровић каже да на овај начин између 50 и сто миграната свакодневно пређе из Хрватске у Србију.

– Хрвати буквално играју пинг-понг са избеглицама. Како им која група дође из Босне и Херцеговине, они је кришом пребаце у Србију. Притом се иживљавају над тим људима, туку их и малтретирају, понижавају. Последњи пример, када је стотинак избеглица пребачено у Србију код Шида, најбоље говори о томе. Њих су хрватски полицајци покупили пошто су дошли из БиХ, потрпали их у марице и довели до наше границе. Натерали су их да се скину и изују, а онда их гурнули на нашу страну. Ти несрећни људи су голи и боси пешачили до прихватног центра у Адашевцима. Од њих смо чули страшна сведочења о томе како су их Хрвати тукли, затварали, пљачкали… – каже Ђуровић и додаје да Хрвати овако суровим поступцима желе јасно да ставе до знања избеглицама да нису добродошли у њиховој земљи и да и не покушавају да у њу уђу.

КОМШИЈЕ ОТКРИВАЈУ ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО СТРАВИЧНОМ НАПАДУ НА ДЕВОЈЧИЦУ: Манијак из трамваја причао са врапцима, нудио пролазницима доларе, па разлупао аутобуску станицу!

Према Ђуровићевим речима, Србија се налази у веома неповољном положају када су у питању мигранти:

– Налазимо су буквално између чекића и наковња. Са једне стране су државе чланице ЕУ, чије механизме не можемо да користимо. Са друге стране, на југу су државе које нису чланице ЕУ и које само гледају како да се отарасе избеглица. Ми смо у средини и зато је код нас тренутно заглављено око 5.000 миграната, од којих је 3.500 у прихватним центрима – каже Ђуровић.

(ЈЕЗИВИ СНИМАК) СМРТ УЖИВО! Тинејџер намерно прегазио школског друга! КАДА ГА ЈЕ ВИДЕО, САМО ЈЕ ДОДАО ГАС!

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић истиче да су Хрвати и на овом примеру још једном доказали да се служе поквареном политиком и да крше сва могућа људска права.

– Мигрантска политика коју спроводе власти у Загребу је недопустива и неправедна. Сама идеја да у Србију пребацују избеглице које никада нису ни крочиле на нашу територију, већ су стигли из треће земље, у овом случају БиХ, јасно говори о њиховој бахатости. Тиме шаљу две јасне поруке – да имају нулту толеранцију према избеглицама, чак и кад су у питању жене и деца, и да их не занимају добросуседски односи са Србијом. А Европска унија све то мирно посматра и не чини ништа, јер им више одговора да избеглице остану заглављене у Србији него да дођу на њихову територију – изричит је Анђелковић и додаје да је најбоље решење да наша земља херметички затвори границе са Хрватском и тако спречи илегално пребацивање избеглица.

ПРЕПОЗНАЛА САМ ГА ЧИМ САМ ВИДЕЛА СНИМАК: Јавила се још једна жртва МАНИЈАКА ИЗ ТРАМВАЈА, а њено сведочење је ЈЕЗИВО

Комесаријат: Стално нам шаљу мигранте

У Комесаријату за избеглице потврдили су да нам Хрвати свакодневно на силу пребацују мигранте.

НАСИЉЕ НА ЧАСУ ФИЗИЧКОГ: Вређали су један другог, а онда је осмак ударио друга ГЛАВОМ У ГЛАВУ; Отац тврди: „Мог сина годинама малтретирају“

– Чињеница је да у нашу земљу последњих недеља стално стижу мигранти из Хрватске, који су од тамошњих власти натерани да пређу у Србију. Међународне организације редовно прате и извештавају о томе, а што се тиче Србије и њених институција, оне штите интересе својих грађана и поступају у складу са законом – кажу за Информер у Комесаријату.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ У ПЉЕВЉИМА: Забранили Академију о уједињењу са Србијом поводом крсне славе града Свете Петке

Мађарски званичник открива зашто Западна Европа руши „Јужни ток“ кроз Србију

Операција „Бомбе“: Паника у Америци могла би да има специјални циљ

Упозорење Москве: Ко гарантује да војска тзв. Косова неће бити против Срба на северу?

ЦРНОГОРЦИ НЕМАЈУ СТИДА И СРАМА! Скандал! Ђетићи мењају државну заставу и уводе ИСЛАМСКЕ симболе?!

Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri