ВИДЕО Друштво Србија

(ВИДЕО) ЗЛАТИБОРАЦ АЛЕКСАНДАР САЊАО ЈЕ САН И ОТИШАО У ОСТРОГ: Да је жив, његов деда Добривоје не би веровао шта му је никло на имању! Ево у шта је његов унук претворио дедовину!

Златиборац Александар Ђурић потекао је из села Љубање код Ужица, а данас живи и ради у Прагу, у Чешкој. Ожењен је и има двоје деце - Кристијана и Александру.

Има и брата и родитеље Миленку и Слободана, који живе у Србији, али ни њих, ни дедовину у свом родном селу не да није заборавио него им се увек радо враћа. Штавише, наследник сиромашних али и поштених и деде и оца данас је први у свом селу захваљујући сну који је сањао, а потом отишао у Острог. Управо је ту све и почело…

(ТАБЕЛА СА ЦЕНАМА) ИЗВРШИТЕЉИ ПЛЕНЕ ЧАК И ПЕГЛЕ И УСИСИВАЧЕ! На аукцијама се одузета имовина ПРОДАЈЕ ЗА БАГАТЕЛУ!

Решивши да оствари свој сан, Александар је своју дедовину, породично имање на Златибору, претворио у дечји парк!

Да је жив, деда Добривоје био би изненађен у шта се претворило његово кућиште, али био би и поносан на свог унука који је омогућио да се баш на његовом имању, на којем је тешком муком стицао кору хлеба, данас игра на стотине деце не само из околине, него и из свих крајева Србије и света.

УЖАС У НЕГОТИНУ: Силовао пасторку пуних пет година! Подводио је да би платио рачуне!?

Унук Александар сеоску утрину претворио је у дечју бајку, у рајски врт за децу!

Мештани су прво били у неверици, али данас су већ свикли да им у село дневно дође и на стотине кола пуних малишана.

МОРБИДНО! Ово су истините реченице које су лекари чули од људи ПРЕД СМРТ!

На чак шест хектара Александар је створио бајку, ту су трамбулине, разне справе, питоме домаће животиње које воле да се друже са децом – кобила Зорка и коњ Емпорио, који разуме и чешки језик, козице, кокошке, мачке, пси…

– Овде могу да скачу заједно и маме и тате и деца и баке и деке, и тетке и ујне, да се друже и забављају, лекари кажу добро је за здравље – вели Александар додајући да деца баш ту могу да се тркају и са кокошком, прасетом и мачком и да виде јесу ли бржи.

(ВИДЕО) КРВ ЛИПТАЛА НА СВЕ СТРАНЕ! Репрезентативац Француске завршио са 15 шавова! Језива сцена

Александар планира да ускоро направи прву и јединствену у Србији Стазу за босоноге на којој ће градска деца, али и градски родитељи, који никад нису ходали боси, моћи да осете како је то кад се бос шеташ по трави, каменчићима, води, дрвету, вуни и још двадесетак различитих природних и вештачких подлога…

ПАВЛОВАЦ ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Дечак се удавио у селу које нема ни КАНАЛИЗАЦИЈУ НИ ВОДУ!

Родитељи Слободан и Миленка поносни су на своје синове, а за Александра кажу да се увек труди и ради, да никад не посустаје, да је вредан и да су они Ђурићи одвајкада били сиромашни, али увек часни и поштени људи, и да се то у њиховом селу добро зна.

(ВИДЕО) НЕ, ОВО НИЈЕ ВАНЗЕМАЉАЦ: Истина о овом створењу ће вас расплакати

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КРАЈ НЕМАЧКЕ ДОМИНАЦИЈЕ: Ако се не ујединимо разбиће нас на комаде

Да ли ће Путин спасавати Европу од Трампа?

Рамбује 2: Међународна конференција расплиће „косовски чвор“?

„Седморка“ позвала Русију да промени своју политику, Трамп се не слаже с колегама

Курир/Глас западне Србије/ТВ Прва

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue