Србија Хроника

ЗЛА СУДБИНА МАЛОГ ЕЛДИНА ИЗ ТУТИНА: Возили га у болницу јер је добио мале богиње, а онда ПОГИНУО ЈЕР НИЈЕ БИО ВЕЗАН!

Елдин Хондовић (15) из Тутина, који је погинуо код Велике Плане, страдао је на путу до лекара у Београду, а није био везан јер му је било лоше па је спавао на задњем седишту.

Елдин Хондовић (15) из села Горњи Црнић код Тутина, који је у четвртак погинуо у саобраћајној несрећи код Велике Плане, страдао је на путу до болнице у Београду, у коју су га водили брат од стрица Елвис и мајка Неима, који су повређени у удесу.

ТЕХЕРАН ПОЛУДЕО: ПАЛЕ АМЕРИЧКЕ ЗАСТАВЕ И ТРАМПОВЕ СЛИКЕ, РУСИ УЗ ЊИХ!

Како сазнајемо, дечак је последњих месеци имао здравствених проблема због малих богиња, па је из Тутина често морао да иде у Београд код лекара. Претпоставља се да је због тога и спавао на задњем седишту и није био везан у тренутку судара.

Дечак сахрањен

Дечак је настрадао кад се „сеат“ који је возио његов рођак Елвис Ходовић (33) великом брзином закуцао у паркирани комби у зауставној траци и усмртио возача Славољуба Топличанина (48) из Крушевца. Аутомобил је ударио у Топличанина, који је изашао из комбија, а од силине удара дечак је испао из возила јер једини у њему није био везан.

Према речима рођака настрадалог дечака, он је живео с мајком у селу код Тутина, док су му отац и брат у иностранству.

СПРЕЧЕН ВЕЛИКИ ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Чанак позвао посланике из Приштине и Каталоније на међународни скуп, Маја Гојковић зауставила позив

– Отац и брат му раде у Немачкој. Елдин је имао морбиле, а његово здравствено стање се искомпликовало, па је често ишао у Београд. Како му отац није ту, стриц је требало да га превезе, а кренула је и мајка – прича један од рођака.

Он додаје да је дечак због лошег здравственог стања лежао на задњем седишту.

– Вероватно је спавао у тренутку судара. Да је све било како треба, и он би био везан – прича рођак. Дечак је јуче сахрањен у родном селу.

Избегавати зауставну

Дамир Окановић, директор Комитета за безбедност саобраћаја, објашњава да је зауставна трака на ауто-путу намењена за изузетне случајеве.

– Треба избегавати зауставну траку. Чак и кад морате да станете, боље је и да се с ње сиђе ако има простора, само да је возило што даље од брзих трака. Не смемо заборавити да се на ауто-путу развијају велике брзине – рекао је.

Окановић и поновио да деца морају бити везана, као и путници на задњем седишту.

УЧЕНИК СЕ ОКЛИЗНУО СА СТОЛИЦЕ И ОСТАО БЕЗ БУБРЕГА! Потресни детаљи ужаса у електротехничкој школи, СТРАХИЊА ЈЕ ПАО, ДРУГОВИ ЗАНЕМЕЛИ ОД ШОКА!

Сахрана уместо прославе годишњице брака

У Крушевцу, у кући у којој је живео страдали возач комбија Славољуб Топличанин (48), супруг и отац троје деце, туга и бол.

– Тог јутра отишао је с братанцем и сином да превезе неки намештај. У једном тренутку Славољуб је чуо да нешто лупа у комбију. Превозио је намештај и помислио је да се нешто откачило. Било је унутра столица, посумњао је да је то.

(ВИДЕО) ПИСМО ОПАСНОГ МАСОНА ОТКРИВА СВЕ: Тачно је предвидео оба светска рата, а ево шта је рекао за трећи! Ево како су искористили ИЛУМИНАТЕ

Упалио је мигавце и стао у зауставну траку – прича потресена супруга Љиљана и додаје:

– У комбију су остали братанац и син. Они ништа нису могли да виде, али су чули јак ударац. Требало је да у суботу славимо 15 година брака. Уместо да се спремам за то, ми спремамо сахрану.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЗА ЖИВОТА ЈЕ ВИШЕ ЛИЧИО НА АНЂЕЛА НЕГО НА ЧОВЕКА, А ЊЕГОВА ЧУДА ПОШТУЈЕ ЦЕЛИ СВЕТ: Данас славимо Светог Василија Острошког, ову молитву изговорите за исцељење тела и душе

Ни са ким са Косова за истим столом: Премијер Шпаније дефинитивно не иде на самит

МИЛОВА ПОЛИЦИЈА ВРЕЂАЛА ХОДОЧАСНИКЕ ИЗ СРПСКЕ: МАЈКУ ВАМ СРПСКУ!

ШТА ТО ОМЛАДИНА ДОЗВОЉАВА: АНТИСРБИН У БАЊАЛУЦИ ТРАЖИ УКИДАЊЕ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ?

ОДСТУПИО ТЕРОРИСТА: ​Командант Хоџа“ одлази са места саветника Зорана Заева!

Извор: Курир/Јелена Рафаиловић

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri