Новости
Регион

ЖИТЕЉИ РОДНОГ МЕСТА ЦРНОГОРСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ БИО НА ПРОСЛАВИ „ОЛУЈЕ“: Наш Иван стаде уз Секулу, ово је велика брука за нас

Репортери у селу Прага, са рођацима црногорског официра Машуловића. Мештани огорчени, нанесена им велика срамота.

Мoj син Иван није славио „Олују“, него је тамо морао да буде по протоколу. Хајка која се дигла на њега и нашу породицу нема упориште, јер иза нас стоји држава Црна Гора. Жалимо српске жртве, али да он није био тамо, нашао би се неко други. И шта онда?

(ФОТО, ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Интервју с Марјаном Наумовом, Рускињом која воли Србију, Милошевића и Младића, жели да посети Космет

Овако, за „Новости“, говори Лука Машуловић (77), отац официра црногорске војске Ивана, који је представљао Црну Гору на прослави „Олује“ у Книну:

ШОРМАЗ ПЕРВЕРЗЊАК: Кокаинска др*ља, Балава клинка, Часна сестра, Ђаволица… ово су неки од Твитер профила који прати шеф делегације Србије у парламенту НАТО

– Није мој Иван једини који се обрео на том скупу, јер су се тамо нашли војни представници 52 државе које имају амбасаде у Хрватској, а поред Црне Горе, има и других из региона па се на њих није подигла оволика граја. Он је у Загребу по одлуцу Владе Црне Горе, и тачка! Добио је наређење своје државе и доследно га спровео. А све друго била би издаја интереса Црне Горе.

На питање да ли се чуо са сином после жестоке реакције једног дела јавности, Лука каже да јесте и да је разговор текао уобичајено.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) ТЕШКА НЕСРЕЋА У ЦЕНТРУ АРАНЂЕЛОВЦА: Скутер налетео на ауто, погинуо мушкарац (45)

– Рекао ми је да га нападају они који хоће да руше државу Црну Гору. Па да ли је то могуће? То ме је питао. Остао сам нем, јер знам да део опозиције који је спремао државни удар сада од њега и мене брани Црну Гору! Иван живи у Загребу, део је друштва наших комшија и то се мора поштовати. Биле су ратне деведесете, остале су многе ране које боле. Можда ове дипломатске највише.

Двадесетак километара северније од Никшића, у селу Прага, налази се постојбина Машуловића. Братственици нису били расположени да било шта кажу осим – „сви ћемо доћи пред Божји суд“. Од малобројних мештана затекосмо Радована Гезовића, комшију, који није могао сакрити огорчење овим чином.

(ФОТО) СКАНДАЛОЗНО! НОВА ПРОВОКАЦИЈА ХРВАТСКИХ НАВИЈАЧА: Торцида послала БРУТАЛНУ поруку Србији стиховима недавно преминулог Оливера Драгојевића

– Иван је стао у ред Секуле Дрљевића, кога је уз своје скуте привио Анте Павелић, а данас имамо нашег племеника Машуловића који је стао уз ратног злочинца Анту Готовину. Ово је велика брука и срамота за цело наше племе, јер нисам веровао да ће то направити син Луке Машуловића.

Гезовић с огорчењем прича да је Иван стао у колону оних злочинаца који су „протерали српски народ, нашу браћу“.

ДР ИГИ О ПАКЛУ ДЕВЕДЕСЕТИХ: Изгубио је целу породицу, па продао пиштољ да се не би УБИО!

– Исти ти крвници зверски су убили војнике ЈНА из Никшића и Шавника у злогласној „Лори“, а да Црна Гора никада њима почаст није одржала. Не знам да ли ће се икада наша држава моћи опрати и усправити због непочинстава режима у Подгорици.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) УЖАСНО ОБОЉЕЊЕ СЕ ШИРИ СРБИЈОМ! Амерички БРНУ вирус месецима хара по нашој земљи!

Вучић појаснио шта подразумева под „разграничењем“

(ВИДЕО) ВЕЛИКИ ПОЖАР У ЛОНДОНУ: Гори четвороспратница, 70 ватрогасаца на терену

Нови удар Вашингтона на Русију завршиће се великим скандалом

Ко је купио највећи руски брилијант

Опасни дани пред Српском: Шта се то спрема у Бањалуци уочи општих избора

В. Кадић, Новости

Оставите коментар