Foto: RAS Srbija
Србија Хроника

ЖИКА и АНА СУ У ТЕШКОМ СТАЊУ! Маћеха Срђана Тодоровића о смрти глумчевог сина!

Срђан Жика Тодоровић и његова супруга Ана синоћ су доживели трагедију када је њихов трогодишњи син Дејан изненада умро у породичном стану у београдском насељу Врачар. Глумчева маћеха Каролина Тодоровић испричала је да ништа није указивало да ће се тако нешто догодити.

ЈЕЗИВ ПРИЗОР НА АУТО-ПУТУ: Жени из Краљеваца цев са камиона смрскала главу

kurir.rs

– Како се то десило ни нама није јасно. Био је дан пре свега тога на контроли, било му је боље, али је имао мало шлајма па је био под антибиотицима. Тада су рекли да остане још мало код куће док се не оправи. Није имао никаве проблеме, рекли су да опоравак иде на боље и да се чак и тај секрет смањује, али се нешто десило у тренутку и ту је био крај. Дошао је кући, заспао и није се пробудио. То је страшно, три и по године је имао – каже Каролина Тодоровић за Блиц, друга супруга Срђановог покојног оца Боре.

ХОРОР У ЛЕБАНУ: Девојчицу (16) силовао наставник, па је уцењивао!

Каролна Тодоровић каже да су Жика и његова супруга потпуно сломљени.

FOTO: KURIR

– Страшно је, он и Ана су у тешком стању! Шта могу, држе се како могу. Читаву ноћ је рађена обдукција. Целу ноћ су провели у болници, кажу да се то никада не дешава, поготово не тако малој деци. Ми смо сви у чуду, једино што можемо да учинимо јесте да им дамо љубав – каже Каролина Тодоровић.

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed