pixabay.com
Друштво Србија

ЖЕНА У ЦРНОМ СТАЈАЛА ЈЕ ПОРЕД КРЕВЕТА! Чудо у Краљеву на Свету Петку! „Требало је дете да ти страда, ти си га заменила. Иди у цркву и запали свећу!“

Преподобна Мати Параскева обично теши и блажи ако јој указују поштовање и посећују њену цркву

ЛАЗИЋЕВА ДЕВОЈКА СЕ РАЗБОЛЕЛА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ КОЈА МУ СЕ ДЕСИЛА: Марина открила када ће посетити певача у болници!

Векови пролазе, а прича о светитељки и даље надахњује срца верних. И снажи веру, враћајући нас, увек изнова, самој њеној суштини. Сви спасени испричали су исту причу, о жени у црном плашту…

(ВИДЕО) Лазићев брат из Шапца оцрнио Севићку: Ана саботирала давање крви за Дарка!

Чудесна виђења свете Петке (коју празнујемо 27. октобра) дешавају се и данас – светитељка помаже у болести и невољи, али и опомиње оне који греше. Многима је спасила живот и извела их на прави пут вере.

ЛАЗИЋЕВА БАКА СЕ ПРВИ ПУТ ОГЛАСИЛА: Ево каква је ноћ иза Дарка!

Познато је да је култ свете Петке веома развијен у српском народу. Многе наше породице славе је као крсну славу (по бројности свечара у Србији ова светица заузима пето место – иза светог Николе, светог Јована, светог Ђорђа и архангела Михаила), баш као што су њеном имену посвећени и и бројни српски храмови у којима јој се верници обраћају молитвом за помоћ и спас у болести и другим животним неприликама.

(ХИТ ВИДЕО) ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Ево како Путин реагује КАД МУ НЕКО СЕДНЕ НА МЕСТО!

Света Петка се верницима, према бројним прикупљеним сведочанствима, јавља не само у сну, већ и на јави, при чему је најчешће виде као “жену у црном” (док се Молдовласима јавља чешће у белој одећи). Она их Преподобна Мати Параскева обично теши и блажи ако јој указују поштовање и посећују њену цркву.

ОГЛАСИО СЕ СВЕШТЕНИК ИЗ БРЕСТАЧА: Мештани се моле за Дарка, а нисте знали да је Лазић за село урадио ЈЕДНУ велику ствар!

Понекад им доноси вести о оздрављењу, али иступа и као весник пропасти и опомиње што крше пост петком или што раде недељом. Необична је и, на исти начин сачувана, прича из села Витановца код Краљева, која се ипак завршила срећно. Домаћица породице је изашла на пут да сачека аутобус којим је требао да стигне њен муж, да му руком махне да не излази из аутобуса нигде у селу, већ да пожури кући због неке обавезе. Био је празник. Чекајући аутобус деси се да на њу налети комби, одбаци је у страну и она остане да лежи контузована.

ИСПЛИВАЛИ СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ НЕЗАПАМЋЕНЕ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У НОВОМ САДУ: Тинејџер се напио са оцем, па крвнички насмрт изболи МАЋЕХУ!

Освестила се у болници, баш када је примала ињекцију. После одласка болничарке, остаде “жена у црном поред кревета”.– Требало је дете да ти страда, али ти си га заменила. Немој да тужиш возача који те је прегазио. Кад оздравиш, иди у цркву свете Петке и упали свећу… Зашто си радила на петак. И зашто уопште радиш недељом? Кад је утонула у сан, болесница је видела унутрашњост цркве свете Петке и распоред икона на зиду. Када је изашла из болнице, отишла је у цркву свете Петке и то испричала старешини.

АНАБЕЛА АТИЈАС ИСПРИЧАЛА СВЕ: Комшије Дарка Лазића не спавају, сви чекају само ОВО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Чанковић: Убиство полицајаца терористички акт са опасним намерама?

ДАЧИЋ ПОРУЧИО НЕМАЧКОЈ И АМЕРИЦИ: Србија не мора ништа, осим да ПОШТУЈЕ СВОЈЕ ИНТЕРЕСЕ!

ПОЧИЊЕ ЗИМСКО РАЧУНАЊЕ ВРЕМЕНА! Немојте се успавати! Ево када треба да померите казаљке на часовницима!

ЈЕСЕН НАС ЧАСТИ ВИКЕНДОМ ИЗ СНОВА! Данас и сутра до 26 степени, срећу квари само ветар!

Трамп открио шта је најгоре што је могло да задеси Русију

ДАНАС ЈЕ СВЕТА ПЕТКА, ВЕЛИКИ ПРАЗНИК: Највећа чуда дешавају се баш на њен дан, а Српкиње ову светитељку поштују највише и моле јој се за оздрављење од најтежих болести

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri