Youtube
Свет

Жена је умрла на порођају, а онда јој је тек рођени син ставио руку на чело: Чудо које се десило, расплакало је све. И оживела је!

Иако су доктори покушали на све начине да поврате жену, нису успевали у томе. А онда је дечак заплакао.

(ВИДЕО) ОВДЕ ГРАВИТАЦИЈА НЕ РАДИ: На овим местима водопади падају навише, кола се крећу узбрдо иако није упаљен мотор…

Добро је познато да је рођење детета чудо, а понекад се порођај претвори у феномен. Једно такво чудо догодило се пре тачно годину дана у породилишту у Хонг Конгу где мајка није издржала и преминула је након што је родила здравог дечака.

У Индији на пијацама препродају снимке силованих жена! Жртве су од 6 до преко 60 година

Према речима доктора који су присуствовали порођају, после рођења дечака, жена је изнанада умрла. Нико није знао шта је проузроковало смрт и покушали су на све начине да је оживе. Па чак и њен син.

СВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ИСПРЕД НОЋНОГ КЛУБА „НАНА“! Навијач Рада упуцан са два метка, КАМЕРЕ СВЕ СНИМИЛЕ!

Youtube

Оно што је тек рођени дечак урадио може се подвести под чудо. Наиме, како преноси НТД телевизија из Њујорка, дечак је ставио руку мајци на чело и плакао јој је на ухо.

Убиство у „Нани“ по угледу на „лоша стара времена“: Ликвидацијом чувеног Лакија у истом клубу промењена је историја српског криминала

После неког времена, жена је отворила очи. Изгледа да је његов плач повратио мајку из мртвих. Када је скроз отворила очи, успела је да каже здраво свом сину по први пут.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Сценариста открио ТАЈНУ НОВЕ СЕЗОНЕ СЕРИЈЕ УБИЦЕ МОГ ОЦА: Многе ћемо убити, Вук више неће бити онај стари, а Јелисавета..

НОЖЕМ ИСКАСАПИО ЖЕНУ, ПА СЕО У АУТО И ЗАКУЦАО СЕ У КАМИОН: Рођаци на Фејсбуку сазнали да је Јелену убио муж

На исти дан када је заказана свадба принца Харија и глумице, догодио се језив злочин у краљевској породици: Краљ је својој жени одрубио главу!

(ФОТО) ВУЧИЋ СТИГАО У МОСКВУ! Сутра важан састанак са Путином!

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat