Фото: Јутјуб
Србија Хроника

ЗЕМУНСКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРЕТУКЛИ ОСНОВЦЕ КОЈИ СУ ЗЛОСТАВЉАЛИ МАЛОГ МАРКА! Говорили му да је јадан јер нема оца и патике од 15.000 динара!

Само што се завршила драма у Основној школи "Раде Кончар" у Земуну због страшног задиркивања које је трпео седмак Марко Деврња, десио се нови инцидент због ког је морала да се укључи и полиција.

ВОЂА ШКАЉАРАЦА НАРУЧИО УБИСТВО САЛЕТА МУТАВОГ ЗА 300.000 ЕВРА? Сведок сарадник оптужује Вукотића за 3 ЛИКВИДАЦИЈЕ У БЕОГРАДУ!

Седмаке који су малтретирали Марка говорећи му да је ситан, глуп и сиромашан напали су земунски средњошколци и ишамарали их у недељу увече. Повод је највероватније освета.

Марку је седми разред почео тако што нико није желео да седи с њим у клупи јер је сиромашан: Свакодневно трпи насиље и дирљиво описује шта ради док га злостављају

КОНАЧНО СЕ ЧУЛА И ЊЕГОВА РЕЧ – Стојковић упутио извињење целој Србији: Порука није била политичка, испао сам СМЕШАН

– У школи није дошло до туче. Туча се догодила у парку који се налази у близини. Осумњичени за тучу су ученици средње школе, а жртве су ученици наше. Све је дато на даље поступање МУП, а како су они навели, повод су медијски написи у вези са случајем М.Д. – каже Маја Костић, директорка ОШ „Раде Кончар“.

Маркова мајка Дрита Деврња из Земуна у шоку је што као разлог за овај напад помињу име њеног сина.

ПОРУКЕ ЗА ЛУКУ БОЈОВИЋА ДОШЛЕ ГЛАВЕ АДВОКАТУ?! Миша Огњановић био човек за везу свом куму са породицом и сарадницима!

– Таман сам мирна и задовољна што се све решило и што је Марко прешао у друго одељење и померио се од оних који су га малтретирали, али сачекала ме је невероватна вест и то преко телевизије. Испаде да сам ја за нешто крива и да сам некога наговорила да се свети?! Апсолутно немам никакве везе с тим и веома ме је узнемирило то што сам чула. Мој син је добро, лепо се уклопио, учи и задовољан је – рекла је Дита.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ! МАЛА МИЛИЦА (9) УМРЛА пошто се ОТРОВАЛА ВОДОМ ИЗ БУНАРА?! Њена два брата ХИТНО ПРЕБАЧЕНА У ТИРШОВУ!

Министар Младен Шарчевић каже да је реваншизам погрешна одлука.

– Иако је школа каснила с реакцијом, дечак који је задиркиван, пребачен је у друго одељење. Министарство је урадило све што је било потребно, а ово сада је посао за МУП. Ми смо све родитеље позвали, умирили их и дали им на знање да ће држава реаговати у свим доменима. Ако постоји сумња да је мајка детета које је било злостављано наговорила друге људе да се освете, то превазилази наше компетенције и спада у надлежност полиције – каже Шарчевић.

ВАНРЕДНЕ КОНТРОЛЕ НА СРПСКИМ ГРАНИЦАМА, СВЕ СЕ ПРОВЕРАВА ЗБОГ МАЈМУНСКИХ БОГИЊА: Ако долазите из ове земље у Србију, одмах вас шаљу на преглед!

Марка су вршњаци из одељења свакодневно вређали, говорили му да је јадник јер нема оца, патике од 15.000 динара, због чега је он свако вече плакао говорећи да ће се убити. После приче о вршњачком насиљу пребачен је у друго одељење, где је лепо прихваћен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАПАД СЕ МЕША У ИЗБОРЕ У РС: За рушење Додика 32 милиона долара

Дачић: Ускоро ће само Приштина и Тирана признавати Косово

telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu