Фото: Radio Prague
Европа Свет

Земан добио ракију од Србина: Званичници Косова наркомафијаши

Председник Чешке Милош Земан изјавио је да су званичници Косова „наркомафијаши који се финансирају од ратних злочина“.

Мета Трамповог удара на Иран није нуклеарни програм него нешто друго, потпуно невидљиво

Он је то изјавио док је на истоку Чешке преузимао поклон од једног свог српског симпатизера као захвалност за то што одбија да се среће са косовским званичницима и блокира именовање амбасадора Чешке у Приштини.

(УЗНEMИРУЈУЋИ ФОТО/ ВИДЕО) ЗЛОЧИНИ КОЈЕ СУ АЛБАНЦИ КРИЛИ: Језиви снимци убиства српских полицајаца

Од једног држављанина Србије који живи у Чешкој, Земан је током сусрета са грађанима приликом обиласка источне Чешке у Јакартовицама на поклон добио флашу пића за то што доследно одбија да прима косовске представнике, јавио је чешки проруски портал „Парламентњи листи“.

УДАР НА СРБИЈУ У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: Вљора Читаку позвала Београд да призна Косово! Погледајте ову реакцију на њену изјаву!

„Дајте то. То ће бити нешто као ракија. Увек сам о тим представницима (Косова) говорио као о представницима наркомафије која се финансира од ратних злочина. Мислим да је то довољно“, казао је Земан, познати љубитељ алкохолних пића, обрадован поклоном.

(ВИДЕО) ТИТО ПРОДАО МЕЧ НЕМЦИМА ЗА 700 МИЛИОНА МАРАКА: Јосип Броз наместио пораз Југославије на Мундијалу како би избегао банкрот. Мистерија о којој се и данас води расправа!

Иако Земанове честе обиласке разних региона Чешке обично прате и мањи протести Чеха са црвеним картонима који протестују јер се свог председника стиде, уверени да их одвлачи од западних савезника и вуче на исток у наручје Русије, у Јандроковицама демонстраната први пут није уопште било.

КАКВА ТУГА: Сви заплакали кад су чули у чему је укопана погинула девојка Невена (20)!

Симпатизери су питали Земана како намерава да се обрачуна са новинарима, пре свега из чешког јавног ТВ сервиса ЧТ, који га, како је казао један Чех, јавно блате.

„Знате, ја мислим да је најбоље не расправљати са њима. Мада, некада имам утисак да би пар шамара било на месту“, казао је Земан, јавља чешки портал „Сезнам“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАПАД ДОСТАВИО ПЛАН ЗА КОСОВО! БЕОГРАД: „Ово је лоша понуда!“

Инијеста се после Мундијала повлачи из репрезентације

(ФОТО) АЛО, НИЈЕ ВАМ ТО ИГРАЧКА! Срамота, Украјинци се играју са пехаром Лиге шампиона

Извор: Бета, Б 92

Оставите коментар