Оливер Драгојевић (Фото: Јутјуб)
Регион

ЗБОГ ОВОГА СУ ГА МНОГИ МРЗЕЛИ: Оливер је једном открио зашто 30 година одбија да дође у Београд!

Познати певач преминуо је данас у својој 71. години, после једногодишње борбе са канцером.

Оливер је иза себе оставио велику породицу, милионе обожаваоца, на стотине песама, текстова и предивних тренутака које је приређивао свим људима који су га волели. Ипак, Оливер дуже од три деценије, упркос бројним фановима које је имао, није посетио Србију што је годинама интригирало домаћу јавност.

НИЈЕ БИО САМО АДВОКАТ ЛУКЕ БОЈОВИЋА: ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ У ХАГУ ЗАДУЖИО СРПСТВО!

Хрватски кантаутор је зато пре неколико година у емисији „ТВ лица, као сав нормални свет“, између осталог, говорио о односу са српском публиком.

Очевици о стравичној ликвидацији: УБИЦА ЈЕ БИО У ЦРНОМ И КАЧКЕТУ, САСУО ЈЕ МЕТКЕ И ПОБЕГАО! А ОНДА ЈЕ АДВОКАТ ИЗДАХНУО НА КРВАВИМ РУКАМА СИНА

Драгојевић се срео са Тањом Петернек Алексић у Сплиту, а када га је ауторка популарне емисије упитала да ли ће Београд уврстити на листу градова у којима ће направити концерт, кантаутор је одговорио:

Српкиња исписала историју – Олга Даниловић освојила Москву!

– Неће, неће. То смо завршили. Заправо, ту тему смо завршили… Звали су ме пуно пута и сваки пут сам рекао не, ја сам мислио да је та тема завршена – рекао је Оливер у емисији „ТВ лица, као сав нормалан свет“ и додао да не постоји могућност да своје мишљење промени. Такође, Драгојевић је поручио овдашњој публици да је добродошла на сваком његовом концерту окружењу.

(ВИДЕО) ХРВАТ ПРОГОВОРИО, И ТО КАКО! Фатовић УДАРИО Филиповића ПЕСНИЦОМ у главу, а данас је УРАДИО нешто ЈОШ ШОКАНТНИЈЕ!

– Где год мисле да им није далеко, нека дођу на концерт. Желим им здравље, срећу – рекао је Оливер, а на питање чега се сећа из Београда рекао је:

УХАПШЕН ПОМАГАЧ У ОТМИЦИ ДЕДЕ ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ: Упао са Браниславом у кућу усред ноћи, украли 26.000 динара и везали Милосава!

– Било је добрих људи тамо – кратко је рекао Оливер Драгојевић.

(ВИДЕО) СИРИЈА: ХРАБРА СТАРИЦА УБИЛА ТЕРОРИСТЕ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ И СПАСИЛА УНУЧИЋЕ!

Извор: Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-7°
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
14°
Thu