ФБ
Занимљивости

Због опасне болести сваки дан мора да попије 20 литара воде јер жеђ буквално може да га убије

Како бисмо могли да функционишемо нормално нашем телу је неопходна одређена количина течности, а Марка жеђ буквално може да убије

УЖАС НАД УЖАСИМА: Откривен разлог због којег је дечак силован на Новом Београду

Да би спречио опасну дехидратацију организма и смрт, Марк Вубенхорст мора да попије најмање 20 литара воде дневно.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Џихадисти заробили сиријске војнике, а онда је уследило оно најгоре

Овај 35-годишњи Немац болује од ретке болести метаболизма која се зове Диабетес инсипидус, а изазива екстремну жеђ и излучивање великих количина урина. Када би престао да пије воду, његово тело би почело да се суши и умро би од жеђи за само пар сати.

Posted by Marc Wübbenhorst on Tuesday, 1 November 2016

Константна жеђ постала је део његове свакодневице још од кад зна за себе. Није као жеђ коју осећа просечна особа, јер не престаје када се попије чаша воде. Његово тело не може да садржи воду и бубрези избацују течност из његовог тела одмах по уношењу. Он никада не сме да трпи жеђ дуже од сат времена јер почне да преживљава симптоме опасне дехидратације као што су испуцале усне, вртоглавица и губитак свести. Ове симптоме просечна одрасла особа почне да осећа након два до три дана недовољног уноса течности у организам.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ХОРОР Точак се откачио са аутомобила, одлетео мотористи у главу и УБИО ГА!

Иако се ова болест може јавити у било које доба живота, он је рођен са овим обољењем. Као дете успевао је прилично добро да се носи са овим стањем, да има пријатеље и нормално одрастање, али у једном периоду живота запао је у тешку депресију.

-Имао сам јако исцрпљујућу деопресију. Нисам хтео да идем у вртић, да цртам или гледам пуштање лампиона, реко је Марк.

ГЕНЕРАЛ ЛАЗАРЕВИЋ ОТКРИВА: НАТО на Ускрс 1999. покушао копнену офанзиву

Сваки дан он започиње испијањем велике флаше воде како би се повратио и хидрирао, али то не траје дуго јер он убрзо мора у њц, пише Оддитy централ. Најтеже му је ноћу јер признаје да за својих 35 година није спавао дуже од 2 сата без прекида. Он стално мора да устаје, хидрира се, одлази у њц да се испразни и враћа се у кревет на спавање. Дневно он оде и до 50 пута у тоалет.

(ФОТО) Био сам у шуми, а онда сам осетио огромну њушку на свом лицу. Одгризао ми је нос и пола образа. Крв је пљуснула. Онесвестио сам се

Foto: Peter Wehowsky

Posted by Marc Wübbenhorst on Monday, 17 July 2017

Увек мора да се води својим стањем када планира да негде путује или иде на посао. Ситуације као што су дуга вожња нису погодна за његово стање. Он се присетио ситуације која га је скоро убила.

(ВИДЕО) ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Меси у СУЗАМА

-Враћао сам се са посла и било је прилично касно. Возио сам се возом, али код себе нисам имао флашицу воде. Путовање не траје дуго па обично није проблем, али се те ноћи воз покварио и оставио ме без воде дуже него што могу да издржим. Док сам стигао до станице већ сам имао све симптоме опасне дехидратције, био сам дезоријентисан и конфузан, а требала ми је вода. На сву срећу близак пријатељ се нашао ту те ноћи и знајући за моје стање дао ми је воду и тако ми спасао живот, испричао је Марк.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НАЈПРЕГЛЕДАНИЈИ ФБИ ДОКУМЕНТ, ОТКРИВА ИСТИНУ О НЛО: Америчка агенција не демантује да папир постоји…

 (ФОТО) ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН: Убиле хостесу, искасапиле је и спаковале у кесе за ђубре

Русија узвраћа Америци: Са Ираном до решавања сиријске кризе

НЕЋЕ УСПЕТИ ДА СРУШЕ И ДЕСТАБИЛИЗУЈУ ЗЕМЉУ! Вулин: На срећу, Србију води Вучић, а не Јанукович!

Лазански амбасадор у Москви?

Извор: telegraf.rs

Оставите коментар