MUP
Србија Хроника

Због дроге ухапшено 26 особа, 14 држављани Србије, Србин вођа ове криминалне групе

На територији Шпаније ухапшено је 26 особа, од којих 14 држављана Србије, затим држављани Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Литваније и Шведске. Полиција је у Србији ухапсила Н. М.

ПОНИЖЕЊЕ СРБИЈЕ И СРПСКИХ ЖРТАВА! Заветници реаговали на скандалозну фотографију Брнабићке и Харадинаја!

У АКЦИЈИ припадника Министарства унутрашњих послова Републике Србије и више европских полиција, након вишемесечнe истраге, у Шпанији и Србији ухапшено 27 особа. Они су осумњичени да су, као чланови организоване криминалне групе, бавили производњом и трговином наркотицима.

Током претходних месеци од ове криминалне групе одузето је 330 килограма марихуане чија се вредност процењује на око 1.650.000 евра.

„Управо је завршена полицијска акција коју је Министарство унутрашњих послова Републике Србије спроводило заједно са шпанском, француском, италијанском и немачком полицијом. У овој акцији, која је трајала претходних неколико месеци ухапшено је више особа и заплењено око 330 килограма наркотика, пре свега на територији Шпаније“, прецизирао је потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојшa Стефановић.

„За дом спремни“ може понекад, петокрака није спорна

Стефановић је навео да је међу ухапшенима 14 држављана Републике Србије и додао да српска полиција наставља рад на овом случају, детаљно сагледавајући све остале криминалне групе које могу бити повезане са овим особама.

Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије – Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, након вишемесечног рада у координираној акцији са полицијом Краљевине Шпаније, ухапсили су 27 особа и запленили више од 75 килограма марихуане.

На територији Шпаније ухапшено је 26 особа, од којих 14 држављана Србије, затим држављани Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Литваније и Шведске. Полиција је у Србији ухапсила Н. М. (39) и њему је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Тужилаштву за организовани криминал. Сумња се да је ову криминалну групу у Шпанији организовао српски држављанин С.Т. (52). Он је са осталим члановима инсталирао више илегалних лабораторија за производњу марихуане, коју би након завршеног процеса производње сушили и паковали, а онда продавали разним криминалним групама у земљама Европске уније.

Додик: 1. март није и неће бити празник за Републику Српску

Mup

Током оперативног рада који је водила српска полицаја учествовали су и припадници полиција Француске, Италије и Немачке који су током 2017. и 2018. године у више акција ухапсили седам особа – пет држављана Србије и два држављанина Румуније. Код њих је пронађено укупно 254 килограма марихуане.

Интерпол брутално ударио на Србију – Београд хитно одговорио


РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НИШТА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ИСТО: Руски експерти упозорили Србе о мрежном рату који Америка води против нас

МРАЧНЕ ТАЈНЕ ВАТИКАНА: Опатице третиране као слушкиње?

Прва реакција Србије на слање војника Црне Горе на Косово

Путиново обраћање — Почетак нове епохе у свету

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri