Profimedia
Друштво Србија

ЗБОГ АФРИЧКЕ КУГЕ БЛОКАДА НА ГРАНИЦИ: Србија забранила увоз меса из Мађарске! ИНСПЕКЦИЈА НА ТЕРЕНУ!

Србија је забранила увоз и транзит свих пошиљки хране животињског порекла из Мађарске како се на нашу земљу не би проширила афричка куга која се појавила у суседној држави.

ОСТАВИЛА МУЖА ПРЕКО ФЕЈСБУКА И ПОСТАЛА ХИТ: Пренесите мојој свекрви да јој остављам сина, нека њој пијан мокри поред ВЦ шоље! ‘Ебо ме воз који ме вама довезао!

О појави првог случаја афричке свињске куге Мађарска је данас обавестила Србију која је у циљу спречавања уношења узрочника ове болести на подручје државе увела драстичне мере – не само што је забрањен увоз, већ и транзит свих пошиљки хране животињског порекла из ове земље.

 НОВАК ЈЕ БОЛЕСТАН! Познати светски нутрициониста упозорава: Ђоковић је оболео од поремећаја који прети да му уништи живот!

У наредном периоду предузимаће се више законом прописаних мера од којих је тренутно најзначајнија потпуна контрола уношења хране животињског порекла из Републике Мађарске. Наведена мера ће се спроводити у сарадњи Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде – посебно граничне ветеринарске инспекције и ветеринарске инспекције, са Управом царина и Управом граничне полиције.

Дивјак: Муче Дудаковића и његову породицу, ово ће да изазове револт; СДА: Ово је понижавање, он је херој!

Ветеринарска инспекција ће у наредном периоду вршити појачан наџор над прометом хране животињског порекла на свим местима на којима се уобичајено обавља промет ове врсте хране.

НАПРЕДЊАЦИ И УКРАЈИНСКА АМБАСАДА У НАПАДУ НА ПОСЛАНИЦУ РУСКЕ ДУМЕ: Хвала Богу па је нико у Влади РС није примио!

Ветеринарске станице и ветеринарски институти ће у сарадњи са ветеринарском инспекцијом, вршити интезиван активан и пасиван наџор фарми свиња како би се подигао ниво превентивних и биосигурносних мера и спречило евентуално уношење вируса афричке куге свиња у популацију домаћих свиња.

ХАПШЕЊЕ У СМЕДЕРЕВУ: Радница колегама и клијентима сипала ОТРОВ У КАФУ!

А, КАЖУ ДА НЕ ЗНАМО: СРБИН МЕЂУ ПЕТ НАЈСКУПЉИХ ФУДБАЛЕРА ИКАДА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОЧЕЛО КАЖЊАВАЊЕ ВОЗАЧА: Ако прекорачите ОВЕ БРЗИНЕ чекају вас папрене казне! ЕВО ГДЕ ДЕЖУРАЈУ САОБРАЋАЈЦИ!

МЕДОЈЕВИЋ ЗА ГОВОРИСРБИЈА: БЕЧИЋ ЈЕ ПИТОМАЦ АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ!

(ФОТО) ЛУДИЛО: НА САЈТУ МИНИСТАРСТВА, ЈАДРАНКА ПРИЧА О ФЕНИРАЊУ И СУВОМ ШАМПОНУ

Извор: Kurir.rs/Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue