Privatna arhiva
Друштво Србија

ЗАВЛАДАЋЕ ГЛАД! БРОЈ ЗВЕРИ 666 ОТКРИО ЈЕ СВЕ! Језиво пророчанство монаха Стефана из Хиландара УПЛАШИО је Балкан

- Светом ће завлада суша и велика глад због чега ће бити потребно на време припремити најпотребније намирнице, нарочито брашно. Међутим, крај света неће бити могуће избећи. Оног тренутка када буде срушена џамија у Јерусалиму и почне изградња храма, свима ће бити јасно да нам преостаје само неколико година живота на земљи - ово су предвиђања старца Србина Стефана, који је познат и као Стефан Каруљски.

О проповедима и предсказањима овог монаха, који је проживео пола века у Светој Гори, у Грчкој, где је изузетно цењен и поштован, и дан-данас се, 17 година након његове смрти, увелико прича и пише. У Србији, за разлику од Грчке, јавност мало зна о ономе о чему је овај духовник говорио.

ШИПТАРИ, УПАД НА СЕВЕР КИМ ВАМ НЕЋЕ ПРОЋИ! Срби неће дозволити насилну интеграцију Косовске Митровице!

А најчешћа тема на коју је причао јесте управо крај света и догађаји повезани с тим – појава антихриста, броја 666, глад која ће завладати светом и друго.

Како је предвиђао монах Каруљски, пред почетак краја света умножиће се чулност, стомакоугађање и пијанство, па ће људима Господ да их освести послати – глад, земљотресе, болести и на крају, људима пијаним од разврата, страшне муке антихриста. Међутим, према његовим прорицањима, ни толики туга и бол неће код њих изазвати никакав осећај страха и потребе за покајањем.

РАСПАД ПРОЗАПАДНЕ ОПОЗИЦИЈЕ! Ђилас позвао на бојкот парламента, Живковић му скресао: Није то за оне који пред Вучићем лако клекну!

– Када видите да се гради Соломонов храм, треба да прибавите намирнице за три-четири године, а нарочито брашно… Пре него што почне изградња храма, не треба да се припремате. Господ ће дозволити да храм изграде непосредно пре коначног краја света. У њему ће владати цар, чије име означава катастрофу. Овај цар катастрофе ће стајати и над њиховим главама, те неће моћи да га се отарасе. Ово ће учинити Господ, када дође време страшног последњег суда – записао је Стефан Каруљски.

Тумачења које је старац дао о Откровењу, односно о личности антихриста и о „броју звери“, односно 666, била су предмет многих расправа, а тумачења су заснована искључиво на Јовановом Откровењу.

– Тајна о злом чува се у великој тајности од нас. Они који раде на томе, а зна се ко су, чине све да овај изрод зла буде рођен и да одрасте у великој тајности, да се поучи методама сатане, односно да се у почетку прикаже као добар, слаткоречив, побожан, научен да пости, заштитник хришћана, односно да се претвара што може више и боље под обличјем јагњета док се не приграби власти. А онда ће збацити маску и показати толику злобу, колику свет још није видео – тврдио је Стефан Каруљски.

(ФОТО) Ово је човек који обавља прљаве послове за Мила Ђукановића!

Знакови краја света

– умножавање неправде међу људима,
– проповедање Светог јеванђеља широм света, свим народима,
– природне катастрофе,
– долазак антихриста,
– борба против Свете Христове цркве

(ФОТО) ОВО ЈЕ МОНСТРУМ СА ЗВЕЗДАРЕ који је, после ноћи проведене на Фејсбуку и Твитеру, ИЗ ЧИСТА МИРА УБИО МИЛОША!

Како сачувати брашно

Стефан Каруљски је причао и о томе на који начин се може сачувати брашно на дужи период, а да се не поквари.

ПУЦЊАВА У ЧАЧКУ: Рањен адвокат Петар Ђуровић у својој канцеларији! ХИТНО ПРЕБАЧЕН У УРГЕНТНИ!

– Узмите конзерву од 20 килограма, једну од оних где стављају сир, с округлим поклопцем. Узмите свеже брашно и напуните је до врха, стално притискајући одгоре да стане што је могуће више брашна и да не буде ваздушних празнина. Ставите одгоре мало сувог босиљка и затворите поклопац конзерве. Ставите лепак око поклопца да не би улазио ваздух. Намажите споља конзерву уљем да не би зарђала, па је оставите на хладно место. На овај начин, брашно може да се одржи преко 10 година. Ово сам лично опробао. Сачувајте и другу храну од пропадања на начин који ће вас научити Бог – тврдио је монах.

Цвеће међу стенама и кршем

ХОРОР У ПРОКУПЉУ! „BМW“ прешао преко деке, мистерија је како се НАШАО НАСРЕД ПУТА!

Старац Стефан Србин (или Стефан Каруљски) рођен је 1922, а умро је у децембру 2001. (по старом календару, 21. новембра) у Београду, у 79. години. У Светој Гори је живео од 1950. до 2000. Током пет деценија, које је провео у Светој Гори, истакао се по својим учитељским врлинама, својој способности да пренесе православну веру, али и свом интересовању за разна важна питања која се тичу модерног човека. Сахрањен је поред манастира Сланци у Београду, а његов гроб постао је место ходочашћа. Они који су га знали за живота сматрају га светим. Верници верује у благодатно деловање његових молитви, па му упућују молбе за помоћ и спас. Волео је цвеће и његова келија на Каруљу је сва била окружена цвећем. Иако су на Каруљи (место на неприступачним стенама Свете горе) све стене и крш, цвеће је тамо ипак успевало.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ускоро потписивање приступног протокола о учлањењу Македоније у НАТО

ВИШЕ ОД МИЛИОН СРБА СПАСИЋЕ ЛЕК ИЗ ИЗРАЕЛА: Научници направили капи које ПОПРАВЉАЈУ ВИД, излечење је 100 процентно!

Од 1. фебруара поскупљују цигарете, погледајте за колико!

СКАНДАЛ! Ухапшен бивши директор Више пословне школе у Београду, нанео штету од 781 МИЛИОН

Еспресо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon