Политика Србија

ЗАВЕТНИЦИ: Становници Калуђерице су од Града добијали само намете и дажбине!

Кандидати листе Београд има снаге - ЗАВЕТНИЦИ разговарали су становницима насеља Калуђерица.

Прва на листи Заветника, Милица Ђурђевић Стаменковски поручила је да грочанска насеља удаљена 15км од центра града немају решен проблем канализације.

(ВИДЕО)ЕКСКЛУЗИВНО: Насер Орић обучава вехабијску децу-војнике!

БИЋЕШ МОЈА ИЛ’ БОЖИЈА, РЕКАО ПА УБИО: Мој је, али ми га није жао! Очајна мајка младића који је избо девојку у свлачионици

„У Калуђерици сам рођена, овде су моји корени и знам шта боли грађане рубних београдских насеља. Разговарала сам са својим комшијама и закључили смо да исти проблеми са којима су се грађани суочавали пре 30 година ни данас нису решени.“, рекла је Ђурђевићева.

Она је поручила да ће Заветници уласком у градску Скупштину хитно покренути питање решавања канализације и водоснабдевања на целој територији Београдског округа.

ПРЕОКРЕТ У ИСТРАЗИ НЕСРЕЋЕ У СМЕДЕРЕВУ: Избо ножем трудну жену, њену мајку, а онда запалио кућу! СВИ ИЗГОРЕЛИ

ДАЛИБОР ИЗ СМЕДЕРЕВА СКОВАО ПАКЛЕНИ ПЛАН: Радници на пумпи рекао проспи ово и сипај ми литар бензина! А онда таксијем отишао код жене…

„Грађани су плаћали легализацију, прикључке за воду, самоиницијативно су решавали комунална питања, а од Града су добијали само намете и нове дажбине.“, нагласила је прва на листи кандидата.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ШОК! АМЕРИЧКИ ШПИЈУН ЗАБОРАВИО ПОВЕРЉИВА ДОКУМЕНТА У АВИОНУ: Уместо да уништи тајну, ОТКРИО ЈЕЗИВУ СЛАБОСТ АМЕРИКЕ!

Заев: Македонија жели решење, али…

СРПСКА ТРОБОЈКА У ЈУЖНОЈ КОРЕЈИ: Уз речи војводе Мишића свечано подигнута застава Србије на зимским ОИ!

Извор: zavetnici.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri