Политика Србија

ЗАВЕТНИЦИ РАСКРИНКАЛИ КРАЉЕВАЧКУ ВЛАСТ: ГАСЕ НЕПОСЛУШНЕ МЕДИЈЕ, МИЛИОНЕ ДАЈУ КУМОВИМА И РОЂАЦИМА!

Након што је Градски одбор „Заветника“ раскринкао велику конкурсну фарсу и превару, Краљево бруји о скандалу где је градоначелник Предраг Терзић милионе доделио родбини, кумовима и послушним медијима, а оне који нису под директном шапом СНС-а практично угушио, одбијајући да им додели иједан динар!

СРАМОТА НА ЕВРОВИЗИЈИ – ЗВИЖДАЛИ СРБИМА И РУСИМА!

Тако је, рецимо, телевизија Краљево, која је, како незванично сазнајемо, у власништву куме начелника Рашког округа добила преко 70 хиљада евра, а позамашна средства завршила су и на рачуну, упућени кажу „фантомском“ порталу кв036, иза којег стоји зет помоћника градоначелника!

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈУ СУ НАПАЛИ МИГРАНТИ: Либијац ме пресрео испред цркве и понудио 1000 евра за секс!

Истовремено, брендирани, препознатљиви и објективни медији као што су ТВ Микс и Мелос остали су готово потпуно ускраћени за помоћ града, што се не памти ни у ери најцрњег „жутог“ мрака! Једини који је до сада реаговао на овај незапамћени скандал је Страхиња Ерац, председник Градског одбора Заветника, који је најавио и даље акције и обећао да читава ујдурма „неће тек тако проћи“.

(ВИДЕО) ОВАЈ НЕСТАНАК ЈЕ НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА: Све што је породици младића остало је кратак снимак!

Редакција Говорисрбија.рс покушала је у претходна два дана да ступи у контакт са градоначелником Краљева Предрагом Терзићем и добије детаљније одговоре, али је први човек тог града остао бахат до краја и јавност једва удостојио „појашњења“ путем СМС поруке, у којој наводи да иза доделе средстава стоји стручна и независна комисија.

НАРКО-БАБА (63) ШОКИРАЛА СРЕМСКУ МИТРОВИЦУ: Узгајала траву у подруму, „занат“ испекла у Холандији

– Свако има права да буде задовољан или незадовољан резултатима конкурса – написао је Терзић и одбио да одговори на свако друго питање, очигледно заборављајући да као јавна личност и функционер, мора полагати рачуне јавности како и зашто распоређује јавна средства, нарочито када се они сливају у џепове „пријатеље, браће и кумова“.

МЕТЕОРОЛОЗИ ИЗДАЛИ УПОЗОРЕЊЕ: Ево какво нас време очекује сутра и прекосутра

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЗВЕЗДА ЈУТЈУБА: Србин опонаша све нагласке бивше СФРЈ

ЗДРУЖЕНА АКЦИЈА ЕВРОПЕ У ПРИШТИНИ: Згазити одлуку УН!

(ВИДЕО) ДАН КАДА СЕ РАСПАЛА СФРЈ! Фитиљ је запаљен пре 28 година на Максимиру!

ДАЧИЋ: Руси нам шаљу све детаље о терористима

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon