Facebook
Политика Србија

Заветници против шиптарског фестивала „Мирдита“!!! ЕВО ШТА СПРЕМАЈУ

Док косовски Албанци, уз подршку међународне заједнице, каменују Србе који обележавају Свету Тројицу и тако показују „европске вредности“, у то исто име београдски круг двојке и невладин сектор спремни су да величају њихову „демократију“ на фестивалу „Мирдита, добар дан“!

Срамна манифестација која у срцу Србије промовише окупирани део територије као „бастион слободе“ и „младу државу“, а Србе као злочинце, уз подршку одређених политичких субјеката и такозваног цивилног сектора, обилато финансираног из иностранства, требала би почети у среду увече!

ПУТИН ПОЉАЦИМА: Хоћете америчку базу на нашој граници – УЗВРАТИЋЕМО!

Подсећамо, прошле године су „Заветници“ онемогућили одржавање пројекције филмова и тиме сачували понос Београда.

Ове године Заветници захтевају да против оваквих нечувених пропагандних игара устане и држава, сматрајући да јој је то посао.

ШИПТАРИ НАПАЛИ СРБЕ: Има повређених

-Позивамо вас да у среду од 18.30 до 19.30 часова дођете у Бирчанинову улицу пред сам Центар за културну деконтаминацију, јазбину невладиних организација и потписом пружите подршку нашим захтевима – каже Милица Ђурђевић, портпарол „Заветника“ и наглашава да је ова акција само наставак шире кампање која подразумева борбу против стране агентуре, која се крије иза маске невладиног сектора.

ОТКРИВАМО – ДА ЛИ СМО ТАМНИ ЗАТО ШТО СУ НАМ ТУРЦИ СИЛОВАЛИ ЖЕНЕ?!

– Захтевамо да држава Србија у складу са Уставом и законима забрани одржавање ове и сличних манифестација које руше наш уставни поредак и отворено промовишу сепаратизам. Потом, да се заустави финасирање оваквих и сличних НВО из државне касе и буџета локалних самоуправа.

ШОК! РЕШЕНА МИСТЕРИЈА!!! Роналдо објавио у којем клубу наставља каријеру!

Такође, неопходно је да се донесе закон који би захтевао транспарентност финансирања оваквих организација – из којих се извора финансирају и са којим циљем – каже Ђурђевићева који очекује да ће у среду грађани показати шта мисле о оваквим и сличним пројектима, домаћим извођачима радова и страним налогодавцима, али исто тако верује и да ће држава пронаћи снаге да буде управо то – држава.

Америка не дозвољава Русима да учествују на седницама УН: Поништена виза Косачову

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Братунац: Хеликоптер није пао, само је оштетио далековод

ЏИБОНИ ОТКРИО НАЈВЕЋУ ТАЈНУ СВОЈЕ КАРИЈЕРЕ: У Ваљеву сам престао да будем хевиметалац!

НАТО тражи од Русије да призна кривицу за нешто за шта није крива — пад авиона у Донбасу

ТИХОМИРА СТАНИЋА ПРИВЕО ПОЛИЦАЈАЦ НА УЛИЦИ: Разлог ће вас изненадити и одушевити!

СУМРАК ЕУ: КОГА БРИГА ЗА ВОЉУ НАРОДА, ВЛАДАЋЕ КО ЊИМА ОДГОВАРА!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon