Политика Србија

ЗАВЕТНИЦИ ОДГОВОРИЛИ НА НАПАДЕ: НВО се уплашиле да ће остати без новца из буџета

Листа „Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ“ указала је на проблем финансирања антисрпских НВО из градског буџета. Прва на листи Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је да би Заветници тај новац наменили за изградњу, обданишта, школа и подршку породицама са више деце.

Заветници су се осврнули на кампању коју су против њих покренуле антисрпске НВО због тога што су јуче указали на чињеницу да просторије београдског пословног простора ове НВО користе за своје активности.

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНА ВАТРЕНА КУГЛА ПАЛА С НЕБА: Перуанци у шоку, одмах звали војску, а ево о чему је заправо реч!

Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је том приликом да јучерашња ланчана реакција невладиног сектора коју је чак подржала и тзв. амбасадорка Косова при УН, Вљора Читаку, критикујући Заветнике због напада на Наташу Кандић, показује да су Заветници отворили кључну тему и да су на правом путу.

Ђурђевићева је поручила да су невладине организације овако агресивно реаговале управо зато што се плаше да ће остати без средстава из градског буџета која годинама обилато користе. „Грађани Србије који финансирају НВО из свог џепа немају никакав увид на какве пројекте се троше њихова средства“, нагласила је Ђурђевићева и истакла да је углавном реч о пројектима који вређају достојанство грађана, културне вредности Београда и који имају за циљ подривање уставног поретка.

Инцидент током излагања амбасадора САД у Нишу: „Убице!“, „Косово је Србија!“

Она је истакла да ће први задатак Заветника, уколико добију поверење Београђана бити заустављање давања новца поменутим НВО из градског буџета, а новац који је до сада био њима намењен биће усмерен за подршку породицама са више деце, социjално угроженим Београђанима и ратним ветеранима.

„Соња Бисерко и Борка Павићевић у више наврата су се хвалиле да Град Београд свесрдно помаже њихов рад. За то време слушамо изговоре градске власти како нема новца за приоритетна питања. Укинули су социјална давања онима којима је та подршка много значила а нису укинули средства за паразитску мрежу НВО сектора“, закључила је Ђурђевићева.

Вљора Читаку поручила Заветницима: ,,Нећете малтретирати Наташу Кандић, она је храбра!“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Москва: Иза америчког оружја „мале моћи“ крије се посебна опасност

КО ЋЕ ПРЕ У БЕОГРАД — ЕУ или Кина?

Трамп одобрио обелодањивање поверљивог документа, па поручио: Срамота, многи би требало да се стиде

Извор: Заветници

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat