Занимљивости

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ВАНГИНО ПРОРОЧАНСТВО ПРЕСЕКЛО СТРУЧЊАКЕ: Неизлечива болест покосиће људе, ходаћемо голи и боси! Ево на шта је мислила!

"Нуклеарна катастрофа само је један од знакова који показују како су људи сами себи највећи непријатељи", речи су баба Ванге.

„Људи не сарађују са природом, него као да непрестано раде против ње. Због тога, наговестила је Ванга пре смрти, очекују нас велике катастрофе – природа ће радити против нас. Свет очекују потреси, пожари, поплаве. Људи ће ходати боси и голи, живети без хране, горива и светла“, рекла је 1995. године.

ПРИШТИНУ ЧЕКА КРВАВО ПРОЛЕЋЕ! Сукоб Тачија и Харадинаја прети да прерасте у општи РАТ!

Ово злокобно пророчанство испунило се, према тврдњама стручњака који су га проучавали, исте године у којој је забележено 557 природних катастрофа. Но годину за годином било је све горе. Потреси, лавине, помаци Земљиних формација, шумски пожари, суше, разорене поплаве, климатолошки шокови… Места позната по угодној клими погодиле су невиђене хладноће, а већ су однети животи стотина хиљада људи.

У Русији је 1998. године „црни уторак“ изазвао целу друштвену катастрофу: милиони Руса остали су без хране, горива и електричне енергије. Наравно, то није катастрофа, али је последица економске кризе, а предвиђања Бабе Ванге не могу се увек тумачити дословно. И код нас се употребљава израз да је неко “го и бос“ кад је јако сиромашан – али то не значи да је он дословце го и бос.

ШОКАНТНА ПРОЦЕНА НАТО: Војска Србије може да врати КиМ за два дана, КФОР ТО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕЧИ!

Ванга је упозорила и да ће доћи дан, вероватно проурокован људским фактором, када ће неке биљке нестати с лица земље, а вода ће бити вреднија од злата. За све ће бити крив човек.

„Загађењем ће вода постати непитка, а непознате болести рушиће људе на путу“, казала је Ванга.

Вода, један од најважнијих елемената за преживљавање људи, већ сада је у неким земљама постала луксуз. Ко би то икад могао да предвиди пре неколико деценија без стручних анализа, бројки, без детаљних информација о стању у сваком кутку земље? Баба Ванга јесте – а сведоци смо како се пред нашим очима вредност воде претвара у злато.

(ВИДЕО) ТАЈНИ СНИМАК ИЗ РЕСТОРАНА: Ево како су осумњичени узели ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА ЕВРА ОД ГОЛМАНА СТОЈКОВИЋА, а онда су их ПОХАПСИЛИ!

Покосиће нас неизлечиве болести

„Пазите, ускоро ће нам доћи нове, до сада непознате болести. Чак и они који никад нису боловали, разболеће се“, повикала је Вангелиа 80-их година прошлог века, а њене речи забележили су ближњи.

Тада је у њеном животу наступило ново раздобље. Више него икада до тада јасно види будућност, не „путује“ само у прошлост.

„Још то можемо то предухитрити. Ова је болест у рукама човечанства, ми можемо утицати да се не појави. Можемо је спречити,“ сматрала је Ванга, а болест је недуго после тога добила и име – АИДС.

Британски медији: Нова руска авионска бомба — сигнал агресије

На неизлечиву болест упозоравају и на овим просторима најпознатији видовњаци Тарабићи. Језиком неписменог сељака Митар Тарабић свом куму Захарију Захарићу је објашњавао збивања после Другог светског рата. Упозорио је да ће тада светом владати нека болест за коју нико неће моћи наћи лек, а он ће уз Божју помоћ бити свуда око њих и у њима самима. Тако је Милош предвидио болести данашњице као што су рак, леукемија и сида, али је у својим мислима видео и телевизор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОНА БИ РОНАЛДА И МЕСИЈА ДОВЕЛА ДО ЛУДИЛА: И највеће фудбалске звезде би пред њом остале потпуно немоћне!

5 ГЛАВНИХ САВЕТА МИРКА АЛВИРОВИЋА ЖЕНАМА ВОЗАЧИМА: И пуних 40 година касније, ОВЕ РЕЧИ чувеног водитеља НЕ СМЕЈУ бити заборављене

ЛАВРОВ: МОСКВА ЋЕ БРАНИТИ ЛЕГИТИМНЕ ИНТЕРЕСЕ СРБИЈЕ! Шеф руске дипломатије поручио да НАША ЗЕМЉА НИЈЕ САМА!

Извор: Курир/24сата.хр

Оставите коментар