Printscreen
Србија Хроника

ЗАСТРАШУЈУЋЕ! ПРОФИЛ УБИЦЕ ИЗ РУЗВЕЛТОВЕ: Имао је све десетке, али је био мрачан и ни са ким се није дружио!

Небојша Стојилковић (31), програмер који је у понедељак упао у софтверску фирму и једног колегу убио, а другог тешко ранио, умро јуче у Ургентном центру.

(ФОТО) ОВО СУ МАЈКА И ЋЕРКА НАРКО-ДИЛЕРКЕ ИЗ ПОЖЕГЕ: Унајмиле попа и трансвестита да раде за њих!

Програмер Небојша Стојилковић (31), који је у понедељак упао у фирму „Привредни саветник за информационе технологије“ у Рузвелтовој улици и убио шефа Бранка Кањевца (31) и тешко ранио другог колегу, након чега је покушао да се убије у свом стану, подлегао је јуче повредама на одељењу Шок А Ургентног центра у Београду.

Како се претпоставља, мотив стравичног злочина је наводно отказ који је Стојилковић добио прошлог четвртка, а до ког је дошло када је одлучено да пројекат на ком је Стојилковић радио буде укинут. Он је, по свему судећи, за то окривио Кањевца и друге колеге, због чега је одлучио да им се крваво освети.

Дан након језивог масакра фирма у Рузвелтовој била је закључана. Руже и запаљене свеће испред улаза сведоче о страхоти која се догодила.

ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ У ДЕЦЕМБРУ? Грађани Србије крајем године поново бирају


Бранко и Радоман Кањевац

ОТАЦ ЖРТВЕ ПОЗНАТИ НОВИНАР И ПЕСНИК

Убијени Бранко Кањевац син је Радомана Кањевца, песника и новинара. Он је тренутно главни уредник Радио Београда 2, а некад је радио на радио Индексу и ОК радију, као и на радио Београду. Кањевац је, иначе, писао стихове за групу Галија, а написао је и неколико књига.


Фирма закључана

– Сумњао сам да је реч о њему, али нисам био сигуран – рекао је јуче један од запослених у комшилуку када је видео Стојилковићеву фотографију у медијима.

– Био је чудан. Углавном намрштен и обучен у тамну гардеробу. Сви су из те фирме излазили да једу заједно, шалили се и смејали, док је он увек седео сам по страни. Не сећам се да сам га икада видео насмејаног – каже човек који је често виђао Стојилковића и његове колеге.

Слично о њему говоре и станари зграде у којој је живео.

– Нисам га лично познавао, али је деловао чудно. Веровао сам да има неких тешких психичких проблема, тако ми је изгледао. Нисам никад видео да му је неко долазио у стан, видело се да је самотњак – рекао је овај станар. Иначе, у згради су и даље видљиви трагови експлозије коју је Стојилковић изазвао у свом стану. Врата на другом спрату црна су од дима, који је у црно обојио и спратове изнад, а крв је видљива по зидовима и степеништу.

(ВИДЕО) ПРИЗОРИ КОЈИ ОСТАВЉАЈУ БЕЗ ДАХА: Истраживачи заронили на километар дубине у Јужном океану, погледајте како је то изгледало


Детаљи самоубиства

ПУЦАО СЕБИ У ГЛАВУ?

Према непотврђеним сазнањима, Небојша Стојилковић преминуо је не због повреда добијених у експлозији, већ од ране од метка. Наиме, Стојилковић је у свом стану наводно пуцао себи у главу, а нејасно је да ли је до експлозије плина дошло због варнице од испаљеног метка или је претходно он бензином полио намештај и запалио га, а ватра је изазвала експлозију плинске боце.


Обијене четири српске куће у Ораховцу

Деда и баба не знају

Стојилковић је родом из Врања. Његови родитељи Новица и Фиданка годинама раде у Словенији, а у врањском насељу Рудина, на крају Кајмакчаланске улице, у истом дворишту, у две куће живе Небојшина баба по оцу и родитељи Небојшине мајке Фиданке. Они још не знају шта им је унук урадио.

– Сви су срчани болесници. Зато им нико још није рекао. И да су чули на телевизији шта се десило, тешко да би поверовали да је то урадио њихов унук. Дуго нисам видела Небојшу, можда десет година уназад. Он и сестра су студирали у Београду. Небојша је завршио ЕТФ, тежак факултет, а имао је све десетке. Његови родитељи су причали да је испите полагао као од шале и да је све ноћу учио. Сестра Јелена је пропутовала свет као најбољи ђак и сад ради на факултету у Београду – причају комшије.

Како кажу, Небојша је био миран и повучен као дете.

– Слабо се јављао комшијама. Ни у основној ни у средњој школи није имао много другова, највише се дружио са сестром, за њу је био везан. Сећам се да је носио тамну гардеробу. Након одласка у Београд ретко је долазио у Врање – кажу у Врању.


ДОКТОР НИЈЕ ЈЕДИНИ ПОМАГАО СТУДЕНТА МИЛАНА! Весна Попов слала му је 5 година по 500 евра месечно! ОВО ЈЕ МОЈА ИСПОВЕСТ КАКО САМ НАСЕЛА НА ЊЕГОВУ ПРИЧУ!

Ургентни центар

КОЛЕГЕ И ДАЉЕ НА ИНТЕНЗИВНОЈ НЕЗИ

Марко Филиповић (36), кога је помахнитали Стојилковић ранио, и Игор Раденковић (42), који је у покушају да се спасе скочио кроз прозор с другог спрата, налазе се на лечењу у београдском Ургентном центру.

– Филиповић је задобио две прострелне ране, док је Раденковић поломио оба скочна зглоба и тешко повредио кичму. Обојица су и даље на интензивној нези – каже извор Курира из Ургентног центра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Обијене четири српске куће у Ораховцу

Вучић о КиМ: Можемо да прихватимо компромис али не понижење

Овако је Хокинг говорио о Богу, филозофији, ванземаљцима…

(ФОТО 18+) ШОКАНТНО! БЕЛИ СЕ СКИНУО ГО! Ево шта је својим голим д.петом поручио нацији!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun