Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)
Србија Хроника

ЗАШТО СУ МАРЈАНОВИЋИ ГАСИЛИ ТЕЛЕФОНЕ? Ово су највеће мистерије убиства певачице

Виши суд у Београду ускоро ће поново разматрати одговоре на оптужницу који суду и даље пристижу од адвоката Зорана Марјановића (40), оптуженог да је 2. априла 2016. године на насипу Црвенка у Борчи убио супругу, певачицу "Гранда" Јелену Крсмановић Марјановић (33). Док тужилаштво сматра да је прикупило довољно чврстих доказа против оптуженог, његова одбрана тврди да оптужница стоји на стакленим ногама.

ЖЕНИН ЉУБАВНИК ПАРКИРАО ПРЕД КУЋОМ, А МУЖ ГА ИЗРЕШЕТАО КАЛАШЊИКОВИМ: Језиви детаљи убиства у Хан Пијеску због ЉУБОМОРЕ које је потресло Српску!

Подсетимо, Више јавно тужилаштво је 28. јуна подигло нову, допуњену оптужницу против Марјановића због тешког убиства на свиреп начин, а иако за њих нема дилеме да је Зоран усмртио Јелену, још увек постоје многе мистерије у вези са стравичним злочином које ни дан-данас нису разјашњене.

– Једна од највећих мистерија јесте мотив убиства, који није јасно дефинисан. Осим тога, ни 27 месеци од злочина полиција није пронашла предмет којим је убица смрскао Јелени лобању са девет удараца, као ни нож којим ју је претходно убо у руку – каже саговорник.

НЕЗАПАМЋЕНО! ШОК У БЕОГРАДУ: Полицајац затекао жену са љубавником, они га брутално претукли

Сведоци нису видели убиство

Према његовим речима, оно што је можда један од највећих хендикепа оптужнице јесте то што нема директних очевидаца злочина на насипу у Црвенки.

(ФОТО) ОН ЈЕ СПАСИО АНЂЕЛУ ОД СИГУРНЕ СМРТИ НАКОН НАПАДА СТАРЦА У НИШКОМ СУДУ: Липтила јој је крв из врата, а да му адвокат није ухватио руку са бритвом деда би је убио!

– У тужилаштву је сведочило десетак људи, али ниједан од њих није видео сам злочин. Они су махом причали о ономе што су видели пре или после убиства, као и о Јеленином и Зорановом односу и о односу Јелене и читаве породице Марјановић. Једина која је у време које је у оптужници означено као време убиства била на насипу јесте Јеленина и Зоранова малолетна ћерка Јана. Девојчица је недавно саслушана у тужилаштву као последњи сведок и она је практично потврдила причу свог оца, тврдећи да се 2. априла 2016. није одвајала од тате. Међутим, у оптужници је тужилаштво навело да том исказу не треба поклонити веру – каже саговорник.ж

ПОТОП У СРБИЈИ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ! А ево када стиже ВРЕЛИ ТАЛАС!

Он истиче да би се можда цео мозаик овог злочина, који више од две године не престаје да интригира јавност у Србији, склопио када би истражитељи пронашли и Јеленину бурму која није била на њеном прсту када је тело нађено у каналу.

Гасили телефоне

ЛАЗАНСКИ: Шутановац продавао миноловце за кафане, ракете и тенкове претворио у старо гвожђе!

– По проналаску певачициног леша инспектори су приметили да на њеном домалом прсту на десној руци нема бурме. Било је вероватно да јој је неко скинуо прстен, а где се он налази, није познато. Могуће је да је прстен уништен заједно са оружјем, што указује на то да је убица смишљено скривао трагове свог злочина – објашњава саговорник и додаје да, иако је телекомуникационо вештачење показало да су мушки чланови породице Марјановић 2. априла 2016, у време које је у оптужници означено као време убиства, искључили мобилне телефоне, није објашњено због чега су то урадили.

Подсетимо, Зоран Марјановић био је ухапшен 15. септембра због убиства супруге, а након 10 месеци проведених у притвору он је пуштен да се брани са слободе.

БИЛА ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА СЕКРЕТАРИЦА СРБИЈЕ: Учествовала је у ријалитију, ћерку родила из ФАТАЛНЕ ВЕЗЕ после краха брака и ево како ИЗГЛЕДА! ТУРЦИ ЛУДЕ ЗА ЊЕНИМ ТЕЛОМ!

Породица није сведочила

У истрази убиства Јелене Крсмановић Марјановић, подсетимо, нису сведочили најужи чланови породице Марјановић.

– Зоранови отац и мајка, Владимир и Зорица, као и Зоранов син из првог брака Урош и његов брат Милош, били су позвани у тужилаштво да сведоче. Међутим, они су искористили своје законско право да као најближи сродници оптуженог не сведоче. Тако је тужилаштво остало ускраћено за њихову страну приче – подсећа извор и додаје да Зоран све време негира убиство.

Шта истрага није разјаснила

-мотив свирепог убиства

-којим оружјем је Јелена убијена

-где је Јеленина венчана бурма

-због чега су Марјановићи угасили телефоне.

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
9°
Sun
10°
Mon
11°
Tue
11°
Wed