Политика Србија

ЗАШТО ШЕШЕЉ ЋУТИ О КОСОВУ?!

У данима када се дигло цело српско национално биће реагујући на изјаве председника Србије Александра Вучића како се залаже за територијално разграничење са Албанцима, једино се лидер СРС Војислав Шешељ не оглашава!

(ВИДЕО) ЈОШ ЈЕДАН АУТО ИЗГОРЕО ЗБОГ ТЕХНИЧКОГ: Кад је схватио да више не може да вози свог фијата, Михајло је напунио кола сеном и полио их бензином!

Подсећања ради, Шешељ је у својој предизборној кампањи говорио како КиМ треба прогласити окупираним делом Републике Србије, прекинути преговоре у Бриселу и чекати моменат промене односа снага светских сила, који би нама ишао на руку у решавању тог питања. Такође је тврдио како ће подржавати Александра Вучића и неће га нападати све док не види да он отворено предаје Косово и Метохију.

(ФОТО) ДЕТАЉИ ЈЕЗИВЕ ТРАГЕДИЈЕ: Код Сребрног језера погинуо тинејџер: Два другара се спасила, али се мали Никола удавио у муљу

С обзиром на то да је Вучић јавно изнео став да се залаже за разграничење, поставља се логично питање, зашто лидер радикала Војислав Шешељ ћути и шта се иза тога крије ?

ПУЦЊАВА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Убијен Србин, други тешко рањен! ЛЕКАРИ МУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ

У циљу покушаја сагледавања целокупне ситуације и мотива за овакав став, морамо да се осврнемо на скорашња дешавања у самој СРС, где је дошло до крупних кадровских промена, непознатих ширем чланству.

(ВИДЕО) Велики тријумф Русије: Америка ћути, а Турска „трља руке“

Наиме, из странке се повукао Немања Шаровић, потпредседник СРС-а и заменик шефа њихове посланичке групе у Народној Скупштини. Након тога уследила су дешавања у Јужнобанатском округу, где су радикали у име СНС-а ступили на чело општине Алибунар и то без одржаних избора.

Шпанску мисицу посетила мајка у болници у Земуну: МАМА, ГЛЕДАЛА САМ СМРТИ У ОЧИ

Намеће се логично питање : Да ли општина Алибунар представља „пробни балон“ за промену политичког курса СРС-а и будућу коалицију на републичком нивоу са СНС – ом ? Да ли постоји обећање да ће „пресвучени“ радикали у неком новом саставу ући у Владу, или се њихов лидер уморио и немо чека завршну фазу растурања странке?

Питања је много, одговоре само наслућујемо, док лидер радикала и даље само ЋУТИ

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РУСИЈА СТАЈЕ УЗ СРПСКУ! Москва спремна да подржи осамостаљење РС

СПОЈИЛА ИХ ЉУБАВ ПРЕМА ТРУБИ: Гуча им крунисала везу

(ФОТО) Погинуло 12 навијача после утакмице!

ДИПЛОМАТСКА ОФАНЗИВА Вучић о Косову у септембру са Трампом и Путином

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun