PRINTSCREEN
Друштво Србија

ЗАШТО ЈЕ ЛЕГИЈА УЗЕО ЖЕНИНО ПРЕЗИМЕ? Ову интимну тајну команданта Црвених беретки сигурно нисте знали!

Они који су познавали Милорада Улемека Легију описују га као човека нестабилног понашања, суровог и окрутног, неоспорно натпросечно интелигентног и способног, убедиљивог и харизматичног у његовом свету.

Одлучено је! Дарко Лазић ће бити поново оперисан, ево и када!

Легија је рођен је 15. марта 1968. (мада се као година рођења наводи и 1965) у Београду као Милорад Улемек. Породица му је – отац Милан, подофицир ЈНА, и мајка Наталија, домаћица – поријеклом из села Пецка на Кордуну, Хрватска.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА Млада умрла на свадби! Ивана поручила песму од Лукаса „Почните без мене“ и пала мртва!

Они који су познавали Милорада Улемека Легију описују га као човека нестабилног понашања, суровог и окрутног, неоспорно натпросечно интелигентног и способног, убедиљивог и харизматичног у његовом свету.

У ДВОРИШТЕ МУ БАЦИЛИ 2 МОЛОТОВЉЕВА КОКТЕЛА, ПА СА ЖЕНОМ И ТРОЈЕ ДЕЦЕ ПОБЕГАО ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА: Огласио се познати бизнисмен из Пријепоља! Камере ОТКРИВАЈУ ОСУМЊИЧЕНЕ?

Маја Луковић, прва жена Милорада Улемека Легије, рођена је у Канади, где се преселила након краха њеног брака са Легијом. Међутим, оно што је необично је да је Улемек по венчању одмах узео Мајино презиме Луковић, које је вратио тек након развода са њом.

(ВИДЕО) МОЛИМ ТЕ, ПОМОЗИ, УБИЋЕ МЕ: Дечак, бежећи од ТИНЕЈЏЕРСКЕ БАНДЕ, улетео у продавницу уз урлике, а онда се појавио ХЕРОЈ

Ovako danas izgleda Legijina prva žena, Maja Luković.

Posted by Legende devedesetih on Sunday, 28 February 2016

Зашто мушкарци узимају женино презиме?

Тек неколико мушкараца током године одлучи се да, када склопи брак са супругом, уместо свог, узме женино презиме. Разлози су углавном практични, а иако је број оних који се на то реше мали, сматра се да је то, ипак, напредак.

ХАОС У ТРИБУНАЛУ! Рат судија блокирао ПРЕСУДУ КАРАЏИЋУ – ИЛИ СУ ПОТПУНО НЕСПОСОБНИ ИЛИ РАДЕ У НЕЧИЈЕМ ИНТЕРЕСУ!

– Не дешава се често да мушкарци преузму женино презиме, мада је ових дана већ било два случаја. Обичај је да жена узме мужевљево презиме, а мушкарци мењају своје само из неких других, практичних разлога. Ипак, иако се све чешће догађа, није уобичајено – каже Снежана Лакчевић, шеф одсека Звездара, у Сектору за лична стања грађана, вођење матичних књига и изборних права града Београда.

ЊЕГОВ ХИТ СЕ ПЕВА НА САВ ГЛАС Певач ког Срби обожавају гледао како је Ноле развалио Чилића, а онда је Ђоковић окачио фотку с њим и срушио друштвене мреже!

Мушкарци ће своје презиме променити тек уколико им то представља олакшање због папирологије или уколико, примера ради, заједно са својом женом поседује фирму. Пракса показује да ће мушкарац посегнути за жениним презименом и уколико је њена фамилија имућнија. Неки мушкарци, са друге стране, на овај начин покушавају да „преваре“ закон, надајући се да ће променом презимена избећи неку законску обавезу. Међутим, то им скоро никад не успева.

Иако Легија никада није јавно рекао разлоге овог чина, сумња се да је избегавање закона управо један од њих. Познато је да је Улемек био у Легији странаца, где се такође добија нови идентитет, па не чуди ни овај његов потез с променом презимена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МАШИНЕ ЋЕ НАМ ДОЋИ ГЛАВЕ! Први пут укључен СУПЕРКОМПЈУТЕР који до детаља РАДИ ИСТО ШТО И ЉУДСКИ МОЗАК!

Порошенко и патријарх Вартоломеј потписали споразум о формирању украјинске цркве

(ВИДЕО) Шокантан призор на аутопуту код Шимановаца: Ватра гута аутомобил, црни дима шикља на све стране

ХОРОР НА ЗАДУШНИЦАМА! Палили свеће за покој душа умрлих, а онда потпуно неочекивано…шок!

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
31°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat