Printscreen
Политика Србија

Заштита из космоса: Ево колико кинеских сателита чува Србију из свемира!

Историјски договор Београда и Пекинга! Како сазнаје Српски телеграф, Србија и Кина постигле су споразум по којем ће нам Кинези, кад год нам то затреба, достављати снимке својих сателита, који покривају буквално целу планету. А у свемир су их лансирали чак 77.

АПЕЛ РОДИТЕЉИМА ЗА НОЋ ВЕШТИЦА – НЕ БУДИТЕ ПОКОНДИРЕНЕ ТИКВЕ!

Према информацијама нашег листа, овај договор имаће огроман значај за безбедност земље јер ћемо моћи у реалном времену да знамо сваки, па и најмањи покрет војних трупа било које од земаља у нашем окружењу. Такође, ништа мању вредност ови снимци неће имати ни за пољопривреду, метеоролошке прогнозе, праћење миграција, контролу телекомуникација…

ПАЛА ОРГАНИЗОВАНА КРИМИНАЛНА ГРУПА У БЕОГРАДУ: Долазили до празних станова преминулих особа, па их продавали! ФАЛСИФИКОВАЛИ И ДОКУМЕНТА

– Кинези су своју технологију усавршили до те мере да сателити које су лансирали у свемир могу без проблема да детектују чак и најситније детаље било где на Земљи, попут регистарских ознака на аутомобилима и људских лица. На овом договору дуго се радило, а да до њега дође, најзаслужнији су свакако изузетни односи двојице лидера Александра Вучића и Си Ђинпинга – објашњава саговорник Српског телеграфа који је од почетка био укључен у разговоре чији је главни део обављен приликом недавне Вучићеве посете Кини.

ДУБИНСКА ПРЕТРАГА

Уводи се нови систем контроле саобраћаја, папрене казне за брзу вожњу, а ове цаке возача одлазе у историју!

Дарко Трифуновић, стручњак за безбедност, појашњава да је суштина сателитске технологије дубинска претрага територије.

– Овај корак је за Србију од непроцењивог значаја. Приступ снимцима сателита значи да ћемо у сваком моменту моћи да контролишемо шта се дешава, да видимо границе, најнеприступачније планине, језера, једном речју све и да реагујемо ако постоји претња по безбедност државе – објашњава Трифуновић.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК БРУТАЛНЕ ПОЛИЦИЈСКЕ ТОРТУРЕ У УЛЦИЊУ! ЦРНОГОРЦИ У ШОКУ: Пи..о једна, сад ћеш да видиш како полиција бије

Он тврди да је цифра од 77 сателита која се помиње званичан податак, међутим, како каже, много је занимљивије то што Кинези контролишу велики број шпијунских сателита.

– Ако имамо приступ таквим сателитима нема тајни. Било које кривично дело не може се сакрити, јер онда у реалном времену видимо шта се и како дешава, видимо људе, видимо возила, и то не само марку возила већ и регистарске ознаке. Некада временски услови не дозвољавају да снимак буде кристално јасан, међутим, са развојем технологије и то полако постаје занемарљива препрека – рекао нам је Трифуновић и додао:

КАДРИ ВЕСЕЉИ ОПЕТ ПРОЗИВА СРПСКОГ ПРЕДСЕДНИКА: Имамо само једног непријатеља а то су СРБИЈА И АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ!

– Сателити у комбинацији са беспилотним летелицама за елиминацију живе силе или непријатељских објеката, чија набавка је приликом Вучићеве посете такође најављена, омогућавају Војсци Србије одличан приказ и контролу терена.

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ

Снимци из ваздуха су практично четврта димензија рата и биће огромна предност наше службе безбедности, какву никада нисмо имали, оцењује пензионисани потпуковник КОС Љубан Каран:

ЛАЗИЋЕВ ЛЕКАР ОТКРИО: То су све дезинформације, Дарко не може да прича!

– То је као да смо сами лансирали сателит. Биће нам доступне све информације о акцијама и кретању војних снага других земаља, то је велика предност коју ми нисмо имали током бомбардовања 1999, као ни пре тога. С друге стране, познато је да су велике силе које користе сателитску технологију увек биле на страни наших противника и давале им логистичку подршку.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прети ли судар најмоћнијих сила на Арктику

БРУТАЛНО! КИНА ТУЧЕ РЕКОРДЕ: Трамп тврди да ће победити у трговинском рату, али БРОЈКЕ НЕ ЛАЖУ!

ДОКТОРКА ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ ОДЛУЧНА: Истражићемо све око НАТО бомбардовања! А они који тврде да оно није изазвало ВЕЋИ БРОЈ ОБОЛЕЛИХ ОД РАКА никада нису лечили ниједног пацијента са онколошког одељења!

РЕГИОН БРУЈИ О ЊЕНОЈ СВАДБИ, А САД СЕ ОГЛАСИЛА И ОДБЕГЛА ТРУДНА МЛАДА ИЗ ОЏАКА: Његови нису имали ПАРА ДА ПЛАТЕ весеље, а свекар ме је пијан БРУТАЛНО ИЗВРЕЂАО!

ВУЧИЋ О СКАНДАЛУ НА РТС: Не замерајте им ништа, ЈА САМ ПОНОСАН што је на Јавном сервису дозвољено да се прича против мене!

Српски телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
27°
Tue