mup.gov.rs
Србија Хроника

ЗАСТАВНИК СЕ УБИО У КУПАТИЛУ: Попио кафу, опрао шољицу и џезву, па пуцао себи у главу!

Подофицир из касарне „Књаз Михаило“ дигао руку на себе рано ујутру у породичном стану, у тренутку док су му супруга и троје деце спавали. Није оставио опроштајно писмо.

Жарко Т. (45), подофицир заставник који је службовао у касарни „Књаз Михаило“ у Нишу, убио се јуче око 6.30 ујутру у свом стану у Улици Драгише Мишовића у нишком насељу Дурлан.

Брисел осуђује инцидент у Митровици и подсећа Србију шта су јој обавезе

Он је пуцао себи у главу из службеног пиштоља „ЦЗ 99“ у купатилу куће и од задобијених повреда преминуо на лицу места.

У време трагедије у стану су били његова супруга и троје деце, али нико од њих није ни слутио шта је намерио да уради. Мотив трагедије је мистерија јер истражни органи нису нашли ни опроштајно писмо нити било шта што би објаснило разлоге за овај трагичан чин.

Спремио се за посао

У стан покојног подофицира јуче су стигле његове колеге, али и припадници војне полиције, који су обавили истрагу.

Породица, занемела од бола, није била у стању да коментарише трагедију.

Њихови познаници кажу да је Жарко био изузетан човек те да су сви изненађени овим што се догодило.

(ВИДЕО) ЂУРИЋА ВОДЕ КО НАЈГОРЕГ КРИМИНАЦА! Погледајте како специјалци РОСУ воде Ђурића у полицијску станицу у центру Приштине! ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМАК!

– Све изгледа као да је одлуку донео напречац, не само због тога што није оставио писмо… Тог јутра се спремао за посао као и обично, обукао се, скувао себи кафу, чак је опрао џезву и шољу, све оставио у реду, а затим је ушао у купатило и испалио себи хитац у главу – прича наш саговорник.

Он каже да је Жарко био брижан отац својој деци и пажљив супруг.

– Иза њега су остале ћерке старе 25 и 11 година и син од 22 године. Супруга му није радила, знам да је отплаћивао кредит за стан, није им било лако, али су се борили као и сви остали грађани – каже породични пријатељ.

Био на ратишту

Он наводи да је Жарко био примеран војник, да је службовао у Приштини и био на ратиштима.

– Колико знам, био је и рањаван. Несхватљиво је да после свега што је преживео сам себи пресуди. Вероватно је нешто било кап која је препунила чашу, да ли је то кредит или подсећање на ратна дешавања, то сад зна само он. Страшно је то што је породица остала без хранитеља, њима је сада неопходна помоћ и да превазиђу ове тешке тренутке, али и да наставе даље – рекао је наш саговорник.

Тело страдалог човека пребачено је у Завод за судску медицину ради обдукције. Обављени увиђај показао је да нема околности које би указале да је Жарко страдао од туђе руке.

Комшије запрепашћене
СВИМА СЕ ЈАВЉАО, БИО ЈЕ ФИН ЧОВЕК

МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА ПОГОДИЛА ПРАВО У МЕТУ: Ево шта је рекла на Вучићево излагање о КиМ!

Станари зграде у којој је живео покојни човек кажу да су шокирани вешћу о његовом самоубиству.

– Обично сам седела на клупи испред зграде кад би он долазио с посла. Увек се свима лепо јављао, никад не бих помислила да је то у стању да уради. То је фина породица, али се нису много дружили с комшијама тако да нико од нас не може ни да претпостави шта је могло да доведе до такве одлуке – рекла је комшиница преминулог подофицира.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мирно у Косовској Митровици, Срби стижу код Вучића и излазе из владе КиМ

И Хрватска протерује руског дипломату

НА КОСОВУ И ДАЉЕ НАПЕТО: Полицијске патроле на све стране легитимишу пролазнике, КОЛОНА КАМИОНА СТОЈИ НА ЈАРИЊУ!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu