Извор: mup.gov.rs
Uncategorized

ЗАКЉУЧАК ВЕЖБЕ: ,,МУП спреман да у најкраћем року подигне ресурсе на највиши ниво“

У току ноћи између 22. и 23. септембра припадници МУП-а су на територији Полицијске управе за град Београд и Полицијске управе у Пријепољу спровели свеобухватну контролу саобраћаја са циљем проналаска лица по потерници, наркотика, нелегалног оружја и проналаска предмета који потичу или су у вези са извршењем кривичног дела.

Оваквим поступањем демонстрирана је спремност припадника Министарства да у најкраћем могућем времену подигну своје ресурсе и поступање на највиши могући ниво, како би се заштитила безбедност грађана, њихова имовина и извршила контрола лица и возила, при чему је могућност бекства таквих лица сведена на минимум, саопштио је МУП.

На основу успешно изведених активности на подручју ПУ за град Београд и ПУ у Пријепољу, закључак је да Министарство може у сваком тренутку да гарантује безбедносну заштиту грађана и имовине и хватање извршиоца кривичног дела у најкраћем временском интервалу.

Припадници МУП-а наставиће и убудуће са оваквим активностима на територији свих полицијских управа у циљу максималне заштите безбедности грађана, наведено је у саопштењу.

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вулин у седишту НАТО: ,,Нисмо заинтересовани за чланство, водимо политику неутралности“

Прогнозе пред изборе у Немачкој: Евроскептици постају највећа опозициона сила у држави!

Вучић: Нисмо уводили санкције Русији и нећемо то учинити

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
2°
18°
Sat
18°
Sun
17°
Mon
10°
Tue