Политика Србија

ЗАКЉУЧАК САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ – Стефановић: Добро смо разумели Изетбеговића

Добро смо разумели све што је рекао Бакир Изетбеговић, анализирали смо све што је речено у том контексту и предузећемо мере у оквиру наших надлежности, рекао је министар Небојша Стефановић, али није могао да говори о конкретним потезима.

„Све смо анализирали, сасвим добро разумели поруке и нисмо то доживели као добросуседску поруку“, рекао је Стефановић новинарима након седнице Савета за националну безбедност.

НЕВЕРОВАТНО: Ево како су се СРБИ ЛЕЧИЛИ ОД РАКА 1930. ГОДИНЕ (ФОТО)

То је први пут да је један од највиших званичника суседне државе поручио да жели распад наше земље, појаснио је, те поновио да је Изетбеговић рекао да су његова надања да ће се то догодити.

СЕКС СА ДЕЦОМ ОД 13 ГОДИНА БИЋЕ ДОЗВОЉЕН?! У Европској унији се на мала врата ЛЕГАЛИЗУЈЕ ПЕДОФИЛИЈА!

Јако је лоша таква порука, она је политичка у сваком случају, и не може се објаснити тиме да је то је то технички неизводљиво, рекао је Стефановић.

ЈЕЗИВА СУДБИНА ВИДОВИТЕ ЗОРКЕ: Предвидела сам смрт сва три сина!

Кад неко изнесе такав став, а што усложњава ситуацију у региону, и при томе су угрожени интереси Србије, она је дужна да реагује, поручио је Стефановић.

Изјаве Бакира Изетбеговића показују, поновио је, искрену намеру једног од кључних носилаца власти у БиХ и шта је то што он жели, а ми ћемо предузети све што је могуће и дозвољено, јер је реч о нашој безбедносит.

(ВИДЕО) ОТКРИВЕНА „ЗЕМЉА 2“?! Пронашли су још једну планету на којој је могућ ЖИВОТ

„Србија хоће да гради мир и ми ћемо у договору с другим актерима у региону покушати да заједно нађемо решње, јер желимо да људи који живе овде, али и у другим земљама региона, не осећају тензије од политичких потеза“, поручио је Стефановић, најављујући да ће и у том смислу бити значајна посета тројице чланова босанског председништва почетком децембра.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГРЧЕЊЕ МОЗГА! Саша Јанковић оправдава вршљање страних агентура по Србији!

Вучић о притиску ЕУ на Србију: Ово је оно што могу да вам кажем

Офанзива агената САД и Британије на Србију

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun