Русија Свет

Захарова: Кијев бесрамно и незаконито омета учешће Руса на гласању

Према речима портпаролке Министарства спољних послова Русије Марије Захарове, украјинске власти су предузеле нечувене мере када им је постало очигледно да ће Руси доћи и гласати упркос застрашивању Кијева.

(ВИДЕО) МАФИЈАШКИ БРУТАЛНО: Брачни пар из Улциња ликвидиран у Еквадору, убице стигле аутом АЛБАНСКИХ РЕГИСТРАЦИЈА

„Кијевске власти су много пре 18. марта почеле да застрашују држављане Русије, објављујући информације о погромима и провокацијама на бирачким местима у Украјини“, одговорила је она на питање новинара.

СТУДЕНТ КОЈИ ЈЕ ПОДЕЛИО СРБИЈУ Сестра Милана Јевђића: Мој брат не лаже, очух га је тукао

„Зашто све то им је потребно? Одговор је очигледан. Грађани Русије који су намеравали да гласају у Украјини својим очима виде шта се тамо дешава. Због тога је њихов избор био очигледан. Такав резултат испољавања воље ни на који начин није могао да одговара властима у Кијеву“, истакла је Захарова.

ПРОЛЕЋЕ ПРЕД ВРАТИМА САМО КАЛЕНДАРСКИ, ЗИМА СЕ ВРАЋА У ВЕЛИКОМ СТИЛУ: Следеће недеље ћемо се посмрзавати, ово је прогноза за дане пред нама

„Управо због тога је режим савршено бесрамно и незаконито спречио учешће руских грађана на гласању“, додала је она.

ОВО СУ ТАЈНЕ БЕОГРАДСКИХ МРАЧНИХ УЛИЦА: Улазе у проституцију да би добро зарадиле, али онда… НАЧИН НА КОЈИ ЗАВРШЕ ЈЕ УЖАСАН!

У петак је Министарство унутрашњих послова Украјине саопштило да неће дозволити Русима да уђу у дипломатска представништва Руске Федерације ради учешћа на председничким изборима 18. марта. У саопштењу Министарства се наводи да је ова одлука донета с обзиром да Русија намерава да одржи гласање на Криму, који Кијев сматра својом територијом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Страшна освета Велике Британије или трагикомични фељтон

Полиција блокирала приступ амбасади Русије у Кијеву

ГОДИШЊИЦА СМРТИ: Тандем из Срећних људи умро истог датума

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri