Приватна архива
Србија Хроника

ЗАДАВИО ЉУБАВНИЦУ ЈЕР МУ ЈЕ УДАРИЛА ШАМАР: Вратио се на место злочина да провери да ли је још жива!

Милан М. (31) из Крагујевца ухапшен због сумње да је после свађе голим рукама удавио Весну Г. (55), с којом је, како је тврдио, био у емотивној вези.

Посвађали смо се и Весна ми је ударила шамар. Изгубио сам контролу и почео да је давим. Остала је без свести и ја сам отишао. Сутрадан сам се вратио како бих проверио да ли је жива.

(ВИДЕО) ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ КОЈЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Поплава која стиже доноси реку лешева, а онда нам следи нешто још горе!

Ово је полицији изјавио Милан М. (31) из Крагујевца, који је јуче ухапшен због сумње да је задавио Весну. Г. (55), са којом је, како је рекао, био у емотивној вези. Милан се, поред убиства, терети и за крађу јер је из њеног стана однео накит, мобилни телефон и техничке уређаје.

После злочина седео по кафићима
ПРИЈАТЕЉИМА РЕКАО ДА ЈЕ ОСТАО БЕЗ ПОСЛА

Како сазнајемо, после злочина Милан је обилазио локалне ресторане и кафиће.

– Био је нерасположен. Када смо га питали шта му је, одговорио је да је изгубио посао у „Градској чистоћи“ и да му није ни до чега. Чудно се понашао – каже нам радница у ресторану недалеко од места где је ухапшен.

КЉУЧА НА КОСМЕТУ: ДО ЗУБА НАОРУЖАНИ ЧЛАНОВИ ОВК ЧЕКАЈУ МИГ! Ако Запад процени да му треба криза, рат је неизбежан!

Све признао

Злочин се догодио у суботу, у стану Крагујевчанке Весне Г., иначе комерцијалисте у Дому здравља у овом граду.

– Несрећну жену, која је живела сама у стану, у четвртак је пронашао син. Најпре се није знало да ли је убијена или је умрла природном смрћу. Њена ћерка је приликом препознавања приметила да јој недостаје прстен. Тада је клупко почело да се одмотава, а обдукцијом је утврђено да је смрт настала дављењем. Уследила је ефикасна акција инспектора са крвних деликата и Милан М. је ухапшен свега неколико сати након што се сазнао разлог смрти, због сумње да је починио тешко убиство – каже наш избор и додаје:

Украо и телефон

– Милан се сумњичи за тешко убиство из користољубља. Он је признао злочин. Рекао је да био у емотивној вези са жртвом и да су се у суботу посвађали, па му је Весна ударила шамар. Изгубио је контролу и почео да је дави. Објаснио је да није ни знао да ју је убио и зато се сутрадан вратио да провери да ли је жива. У овом тренутку не зна се када је тачно узео драгоцености из њеног стана.

Код њега су инспектори приликом претреса стана пронашли злато, мобилни телефон и техничке уређаје које је узео из стана убијене.

(ВИДЕО) ПРОНАЂЕН ГЕЈЗИР У СРПСКОЈ СВЕТИЊИ: Коначно решен проблем водоснабдевања у Пећкој Патријаршији

Чињенице
ШЕСТ ДАНА ПАКЛА

– 24. март – Милан задавио Весну у њеном стану

– 25. март – Дошао да види да ли је жива и опљачкао је

– 29. март – Син нашао мртву Весну

– 30. март – Обдукција показала да је убијена

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАНАС ЈЕ ЛАЗАРЕВА СУБОТА ИЛИ ВРБИЦА, НАЈЛЕПШИ ПРАЗНИК ДЕЧЈЕ РАДОСТИ: Маме, не заборавите венчић и звонце за своје малишане али и гранчицу овог дрвета!

(ВИДЕО) УПОЗНАЈТЕ СРПСКОГ ОДБРАМБЕНОГ ПСА: Директни потомак пећинског вука, борио се у косовском боју, држао га Александар Македонски

УЗАС КОД ЧАЧАКА: Погинуо мотоциклиста, девојка тешко повређена

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu