Facebook
ВИДЕО Политика Србија

ЗАБРАЊЕНИ СНИМАК – ЗАВЕТНИЦИ ПРОБИЈАЈУ КОРДОН НА ПРОТЕСТУ ЗБОГ МИРДИТЕ!

Представници Српског сабора Заветници протестовали су вечерас у Београду због још једног одржавања тзв. фестивала Мирдита, на којем се промовише тзв. независност Косова.

Њих су у намери да приђу згради „Центра за културну деконтаминацију“, месту где се одржавала манифестација и одрже најављену конференцију за медије покушале да спрече јаке полицијске снаге које су се окупиле у Бирчаниновој улици.

Члану Председништва Заветника Милици Ђурђевић Стаменковски на крају је ипак допуштено да се обрати медијима.

Она је у својој изјави поручила да овај фестивал служи искључиво промоцији садржаја у којима се српска војска и полиција приказују као злочинци, а српска страна као једина одговорна за сукобе на КиМ.

(УЖИВО) Почео протест Срба у Косовској Митровици

„Мирдита промовише косовску културу као албанску, иако је познато да је сваки културни белег на КиМ тековина српског народа. Ово је промоција тзв.државе Косово у сред Београда!“, била је изричита Ђурђевићева.

Facebook

Она је истакла да за то време јединице РОСУ пребијају Србе на северу КиМ и спроводе тихо етничко чишћење српског народа.

Ђоковић поставио нови рекорд, који вероватно никада неће бити оборен: Нико у историји није успео ово на Грен слему!

„Дошли смо да искажемо свој протест због великоалбаске пропагадане која је плаћена новцем страних фондација. Бранићемо уставни поредак и затражити од државе да у будуће забране свако антидржавно деловање.“, нагласила је Ђурђевићева.

Видео:

govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАВЕТНИЦИ: „Тражимо хитну интервенцију државе и заштиту народа на КиМ!“

ПУЦЊАВА У БЕОГРАДУ: Из аута у покрету рањена двојица младића, превезени у Ургентни

СРБИМА У ЦРНОЈ ГОРИ ПРЕТИ ИСТИ СЦЕНАРИО КАО НА КОСМЕТУ! Посланик ДФ Јован Вучуровић изнео озбиљно упозорење после ШИПТАРСКОГ НАПАДА НА СЕВЕР КиМ!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat