Predsednik skupstinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerovic govori na zajednickoj sednici skupstinskih odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova i za evropske integracije o polozaju i pravima LGBT osoba u Srbiji, danas u Domu Narodne skupstine. (BETAPHOTO/NENAD PETROVIC/DS)
Политика Србија

„ЗГРЧИО САМ СЕ, ИЗ МОЈИХ ЦРЕВА ЈЕ ИЗЛАЗИЛО…“ Мехо детаљно описао како су га хапсили на аеродрому

"У том тренутку доживео сам стравичан, јак, снажан и неиздржив бол, као да ми је неко забио нож у стомак. Згрчио сам се и осетио да ми се црева празне. Успаничио сам се и избезумио, тражио стрелице за тоалет. Истрчао сам из фри шопа и схватио да сам понео парфеме".

ПРИШТИНСКИ МЕДИЈИ: Србија послала војску и жандармерију на „границу“ са Косовом

Овако у Јутарњем програму ТВ Прве Мехо Омеровић, посланик у Скупштини Србије, објашњава како се нашао у ситуацији да буде оптужен за крађу козметике на аеродрому у Франкфурту.

Он каже да је још на поласку из Београда за Франкфурт, одакле је требало да настави за Брисел, осетио стомачне проблеме, због којих је „чак ишао у таолет“.

ЛЕГИЈА ПОСЛАО ПИСМО ИЗ ЗАТВОРА: Нећу да будем сведок-сарадник!

– То су јавно потврдиле и неке колеге из парламентарне делегације, а било је укупно 13 посланика из два одбора – за службе безбедности и одбране и унутрашњих послова, плус сарадници и неки људи из ОЕБС-а – прича Омеровић.

Он каже да је у тренутку слетања на франкфуртски аеродром имао врло мало времена до следећег лета за Брисел, као и да се са осталим посланицима упутио ка гејту 32, одакле је требало да се укрцају на авион.

БИВШИ ШЕФ БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ТВРДИ: Јелену Марјановић није убио Зоран, него – СПОНЗОР!

„У тоалету сам схватио да сам понео парфем“

– Међутим, код гејта 25 и 26 примећујем мале фри шопове и акцију од 30 одсто снижења на парфеме. Узимам у руку парфем и три „лореал“ кармина. Ођедном, међутим, доживљавам јак, стравичан, снажан и неиздржив бол у стомаку, као да ми је неко забио нож у стомак. Згрчим се и осећам како црева почињу да ми се празне. Успаничним се и избезумим се. Тражим стрелице за тоалет. Истрчавам напоље и улазим у тоалет. После 15 минута у њц-у схватам да ми је парфем у руци – препричава Омеровић.

Како је навео, након тога враћа се ка фри шопу, а на вратима је видео млађег човека, који га је позвао да му приђе.

(Фото) ОПЕТ КРЕЋЕ НЕВРЕМЕ, СПРЕМИТЕ СЕ! Ове делове Србије захватиће град и грмљавина!

– Кажем му да знам све и објасним му да сам имао медицински проблем. Он узме мој ранац и почне да рови по њему. Доведе ме до касе, излази рачун, а он тражи пасош и бординг карту. Када је видео моју путну исправу, питао ме је да ли је дипломатска и ја сам му одговорио да јесте. Он ми је рекао да сачекам, неког је позвао и после 20 минута стиже полиција – додаје Омеровић.

Посланик СДПС наводи да је дошао један старији полиацајац и једна полицајка, као и да су погледали карту и пасош, фотографисали и једно и друго и рекли му да могу да идем.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) МАНИЈАК ПОКОСИО ЉУДЕ НА ПУМПИ У МАЛОМ ЗВОРНИКУ! ЛОКАЛНИ ФУНКЦИОНЕР УМАЛО ИЗАЗВАО НЕЗАПАМЋЕНУ ТРАГЕДИЈУ!

„Из мојих је црева излазило“

– Нисам се позовао на дипломатски имунитет, него сам имао код себе дипломатски пасош, јер сам био на службеном путовању. На крају нисам узео ни парфем – истиче он.

Омеровић додаје да је добио полицијски извештај и да у њему пише да је приведен и да је идентификован на основу пасоша. Такође, у том документу стоји, како каже, да против њега није поднета кривична пријава и да је одлучено у његову корист.

ОБРАЧУН У БЕОГРАДУ! Упуцан Милош Кнежевић (28), ЛЕКАРИ МУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ!

– Кад сам стигао у Брисел, испричао сам колегама ову непријатност. Неко покушава да ме направи лоповом и то у тренутку када сам члан Одбора за безбедност. Следеће године пуним 60 година – каже он и додаје да би вероватно морао да плати казну да је имао обичан пасош.

На питање да ли он лично осећа одговорност за оно што се десило, Омеровић одговара:

– То је моја глупост, моја неодговорност, грешка. Али, то је било ситуација када сам се погубио и избезумио. Пазите, у том тренутку је из мојих црева излазило – завршио је Омеровић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ! Колумна Милана Добромировића: Зашто Србија треба да тужи НАТО пакт

ПУТИН: Састанак са Трампом се одлаже због унутрашње борбе у САД

И ЕВРОПА ГА СЕ ГАДИ, САМО ЈЕ У СРБИЈИ „ВЕЛИКИ УМЕТНИК“: ЧЕСИ ИЗБАЦИЛИ ХРВАТСКОГ РЕДИТЕЉА ИЗ ПОЗОРИШТА!

Извор: Alo.rs/TV Prva

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu