Извор: sputnik.com
Политика Србија

Вулин: Заев није одржао реч

Министар одбране Александар Вулини истакао је, подовом изјаве македонског премијера Зорана Заева да Приштина треба да рачуна на подршку Македоније "у свим процесима", да македонски премијер није одржао реч.

(ВИДЕО) ПУТИН ПРИМЕТИО ДА ГА НЕКО ПРАТИ: Док је напуштао Сирију кроз прозор авиона је видео нешто на небу!

Александар Вулин је реаговао на одговор македонског премијера Заева, који је на питање да ли ће Скопље подржати чланство Косова у Унеску рекао да Приштина треба да рачуна на подршку Македоније „у свим процесима“.

ОПСАДНО СТАЊЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Све је почело када је певачица рањена у главу! У масовној тучи повређени ЗАТВОРСКИ ЧУВАР И ПОЛИЦАЈАЦ

„Као што је председник Александар Вучић месецима раније најавио, македонски премијер није одржао реч. Иако је јавно дао обећање да ће бити уздржан по питању чланства КиМ у Унеску и да ће то бити доказ пријатељства према Србији, Заев је одлучио да подржи Приштину. Показао је тако Заев да Вучић добро познаје и људе и прилике али и шта македонски премијер заиста мисли о Србији“, рекао је Вулин.

(ВИДЕО/ФОТО) НЕСВАКИДАШЊА СЦЕНА У ПАРИЗУ! Србин зауставио саобраћај да би се поздравио са Вучићем!

Србија и њен председник су пријатељи Македоније и њених грађана, поручио је министар одбране наведено је у саопштењу.

„Премијер Македоније то не уме да поштује“ закључио је Вулин.

Македонски премијер је, упитан да ли ће Скопље подржати чланство Косова у Унеску, изјавио да Приштина треба да рачуна на подршку Македоније „у свим процесима“.

ПОРОДИЦА ЖЕНЕ КОЈА ЈЕ ИНФИЦИРАНА ХИВ-ОМ ТВРДИ: Крили су да има вирус, сазнали смо тек ПОСЛЕ САХРАНЕ да је била заражена! ЗА НАС ЈЕ ТАДА ПАКАО ТЕК ПОЧЕО

„Истовремено, знате да је и Република Србија наш сусед тако да је важно добросуседство са свим земљама. Ми се надамо да ће се питања решити билатерално, а ми ћемо да будемо овде да таква питања подржимо“, навео је Заев.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путинова странка традиционално угостила Заветнике у Москви (ФОТО)

ВУЧИЋ О КРИТИКАМА ИЗ ЕУ: Кад бисмо увели санкције Русији и признали Косово, одмах би нас прогласили за шампионе!

(ВИДЕО) Мисија завршена: Први снимци повлачења руских авиона из Сирије

Извор: Танјуг

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon