Вулин (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

ВУЛИН: „Велика Албанија“ претња целом Балкану и она мора бити заустављена на Косову и Метохији

Министар одбране Александар Вулин изјавио је јуче да Кадри Весељију смета то што на Косову и Метохији има и Србије и Срба.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

– Ако Весељи позива на уједињење свих Албанаца нека се не зачуди када добије одговор од свих Срба. На Косову и Метохији нема Републике Српске, али има и Србије и Срба и то је оно што Весељију смета. Ако је Европској унији стало до мира на Балкану онда ће морати да почне да обуздава жељу за сукобима код Албанаца – рекао је Вулин.

(ВИДЕО) ЗВЕР ОД УРАГАНА УДАРА У АМЕРИКУ, 10 МИЛИОНА ЉУДИ НА ПУТУ РАЗБИЈАЧА! Трамп: Најјача олуја која нас је икад погодила!

Он је у реаговању на позив Весељија свим политичким партијама Албанаца, како се наводи, у одбрани „косовске независности и суверености“ и спречавању стварања Републике Српске на територији КиМ, нагласио да је „Велика Албанија“ претња целом Балкану и свим народима и да „она мора бити заустављена на Косову и Метохији“.

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun