Вулин (Фото: Министарство одбране)
Политика Србија

Вулин: Што је Србија снажнија то ће и Република Српска бити сигурнија

Вулин је на манифестацији Дани Републике Српске у Србији казао да, уколико су уједињени без обзира где живе, Срби могу да се надају да ће једном и заувек решити своје национално питање

(ВИДЕО) ДЕТАЉ КОЈИ ЈЕ ЗГРОЗИО СРБИЈУ! Жена хтела да седне на слободно место у аутобусу, младић није хтео да помери ногу! Уследила је драма

БЕОГРАД – Министар одбране Александар Вулин изјавио је да што Србија буде била снажнија, стабилнија и сигурнија, то ће и Република Српска бити снажнија, стабилнија и сигурнија, јер то једно без другог не иде, саопштило је Министарство одбране.

(ВИДЕО) СЛОВЕНЦИ БИ ДА РАТУЈУ! ШТАЈЕРСКА ГАРДА ДИЖЕ УСТАНАК У ДЕЖЕЛИ?! Наоружани ултрадесничари крећу у рат за НЕЗАВИСНУ ДРЖАВУ!

Вулин је на манифестацији Дани Републике Српске у Србији казао да, уколико су уједињени без обзира где живе, Срби могу да се надају да ће једном и заувек решити своје национално питање.

ДЕТАЉИ УЖАСА У ПЕЋИНЦИМА Комшије виделе како младић (20) бежи кроз башту након што је напао жену, а нису ни знали какав се крвав пир догодио

Он је додао да је Република Српска један од спољнополитичких приоритета Србије и да увек може рачунати на њену подршку.

ЛУДИ СЛОВЕНАЦ ВОЗИО 207 КМ/Х НА ИБАРСКОЈ: Полиција га ухапсила док је у пуној брзини претицао КОЛОНУ ШЛЕПЕРА И АУТОМОБИЛА!

„Као што нећемо дозволити нове ‘Олује’, као што нећемо дозволити никакве нове погроме и нове Јасеновце, тако ћемо учинити све да Република Српска и Србија и читав наш регион живе у миру и стабилности“, рекао је Вулин и додао да је Србија чувар Дејтонског споразума и да поштује интегритет и суверенитет Босне и Херцеговине.

Вулин је казао да Министарство одбране Србије никада није више новца улагало у одбрамбену индустрију Репулике Српске и најавио да ће таква сарадња бити настављена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Слободан Милошевић: НАРОД ЈЕ ПРЕВАРЕН!

(ВИДЕО) СРАМ ДА ИХ БУДЕ! Скандал! Јел ово та дивна њујоршка публика?! Ове НЕВАСПИТАНЕ СПОДОБЕ су аплаудирале на Новакове грешке! Како им је само УЗВРАТИО!

ТУГА: Пронађено тело хероја са Кошара ког је прогутала Дрина! Двоје деце остало без оца

ПОНОВО УНИШТЕН БИЛБОРД ГРАДА ТРЕБИЊА У ДУБРОВНИКУ

Kurir.rs/Beta

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun