Wikipedia
Uncategorized

ВУЛИН: Србија будно прати ситуацију на КиМ, у складу са Резолуцијом 1244!

Немачко министарство спољних послова препоручило је својим држављанима да се приликом путовања на север Косова информишу о безбедносној ситуацији.

ЕКСКЛУЗИВНО: Завршено вештачење у случају Марјановић – блато са Јелениних патика чврст доказ против Зорана?

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да наши грађани на северу Косова и Метохије треба да знају да Војска Србије будно прати безбедносну ситуацију и да води рачуна о безбедности сваког Србина у складу са резолуцијом 1244.

НАКОН ВАШИНГТОНА И БЕРЛИН: Немачка издала упозорење својим грађанима због ситуације на северу КиМ!

Одговарајући на новинарско питање како коментарише изјаве из Немачке да је ситуација на северу Косова напета, Вулин је рекао да надлежне службе Министарства одбране прате сваки такав навод.

– Ми смо се обратили и надлежним службама у Немачкој са захтевом да нам се објасни да уколико постоје нека сазнања да и ми добијемо информацију о томе – рекао је Вулин новинарима.

– Када буде било више сазнања о тој теми моћи ћемо да коментаришемо и говоримо више о томе, али и наши грађани на северу Косова и Метохије треба да знају да Војска Србије будно мотри на ситуацију, да водимо рачуна и да се трудимо, у границама како нам Резолуција 1244 налаже, о безбедности сваког Србина и свих људи који живе на простору Косова и Метохије. Војска Србије ће наставити да будно прати безбедносну ситуацију – изјавио је Вулин.

ПОМАХНИТАЛИ НАТОВАЦ ВЕНЦИСЛАВ ПОРУЧУЈЕ – Ево која је српска организација најопаснија!

Немачко министарство спољних послова препоручило је својим држављанима да се приликом путовања на север Косова информишу о безбедносној ситуацији.

У упозорењу се подсећа да је 16. јануара убијен познати политичар косовских Срба Оливер Ивановић у Северној Митровици.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Чанак ударио на опозицију: „Јанковић неморалан, Радуловић са љотићевцем!“

Може ли НАТО да уђе у Македонију и без договора Скопља и Атине?

СЛУЧАЈ НЕСТАЛИХ БЕБА: Родитељи спремају протесте!

Хоће ли Србија рећи Западу – „Хвала, довиђења!“

Извор: telegraf.rs

Оставите коментар