Извор: mod.gov.rs
Политика Србија

Вулин: Покрет социјалиста не мења дресове

Покрет социјалиста је спреман за изборе, и о Србији никада више неће одлучивати ДОС-овски тајкуни, већ само снага њених грађана, изјавио је председник Покрета социјалиста, Александар Вулин, на Свечаној седници Покрета жена социјалиста.

„Покрет социјалиста је спреман за изборе. Покрет социјалиста свој пут јасно види тамо где је одувек био. Ми не мењамо дресове. ПС никада не може да буде са онима који су ову земљу опљачкали кроз пљачкашку приватизацију, онима који су ову земљу довели у зависност од страних центара моћи, који су од ове земље покушали да направе некакву колонију“, истакао је Вулин.

КНЕЛЕ ЈЕ ОВЕ ФУДБАЛЕРЕ НАТЕРАО ДА ОБУЧЕНИ ПЛИВАЈУ У БАЗЕНУ! Испливао догађај о којем се годинама ћутало!

Он је додао да ПС види да се овде окупљају тајкуни, види „и Ђиласа и Јеремића, и Мишковића и не можемо да не будемо против њих“.

ЗАПАД У СТРАХУ: Ако руске подморнице исеку каблове у Атлантику, настаће хаос!

Вулин је напоменуо да „ДОС-ови тајкуни дижу главу, ДОС-ови тајкуни хоће ону земљу пљачкашке приватизације, ДОС-ови тајкуни хоће да врате и град Београд и Србију у оно време када су овде одлучивали амбасадори и оно време када се овде кроз пљачкашку приватизацију отимало све што су генерације створиле“.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДЕЧАК ЈЕ НА ДРУШТВЕНУ МРЕЖУ ПОСТАВИО 2 ФОТОГРАФИЈЕ: Молио пријатеље за помоћ, а 12 сати касније био мртав!

„Ми ћемо им бити брана и заједно са Српском напредном странком учинићемо све да се Ђиласи и Мишковићи никада више не питају у овој земљи и да никада не одлучују снагом свог новца, већ овом земљом може да одлучује само снага њених грађана“, истакао је председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

КАКО СУ АРКАН И ГИШКА УШЛИ У ДБ и ликвидирали албанске и усташке терористе

Обраћајући се женама на свечаној седници Покрета жена социјалиста, Вулин је истакао и да Покрет социјалиста као партија левице придаје велики значај и родној равноправности и социјалној заштити посебно када је у питању заштита мајки и када је у питању заштита детета.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НИКО НЕ СМЕ НИ ИМЕ ДА МУ ИЗГОВОРИ: Уклето село у Италији крије мрачну тајну!

Војници децембарске класе положили заклетву у Ваљеву

Москва: Асад има све мање непријатеља

УСТАШЕ СЕ БАШ НИЧЕГ НЕ СТИДЕ: Њихови пилоти, убице српке нејачи су витезови и хероји, а пилоти ЈНА злочинци због напада на Туђмана!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon