vulin_ministarstvo_odbrane-952x556-1
Политика Србија

Вулин: Наш однос према Црној Гори и Македонији треба да се промени, они нам нису пријатељи!

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да Србија треба да промени однос према Црној Гори и Македонији, јер у тим земљама нема искрене саговорнике ни пријатеље, јер су на скупштини Интерпола подржале улазак такозваног Косова у ту организацију.

НОВА ДРАМА ДАРКА ЛАЗИЋА: Лекари наложили певачу да хитно ослаби 40 КИЛОГРАМА! Ако не успе имаће озбиљне последице

– Позивам председника Вучића да промени однос према Црној Гори и Северној Македонији и да им покаже да се пријатељство са Србијом мора заслужити – сматра министар Вулин, наводи се у саопштењу.

ДАНАС ЈЕ АРАНЂЕЛОВДАН! Овај светац испуњава највећу жељу ако учините ЈЕДНУ ВАЖНУ ствар током дана!

Он наводи да су „Црна Гора и Северна Македонија на скупштини Интерпола подржале улазак косовских нарко картела у полицијску организацију. Стале су на страну Косова свесне да тиме вређају Србију“. „Ако нису имали храбрости да гласају против, могли су да се уздрже и покажу да им је стало и до оног што Србија мисли и осећа“, коментарише министар одбране, Александар Вулин, одлуку бивших република СФРЈ да подрже улазак тзв. Косова у Интерпол.

ДРХТЕ МЕНАЏЕРИ И КЛУБОВИ! Кежменов сарадник све признао, развезаће језик о намештаљкама, прању новца…

– Нису Црна Гора и Северна Македонија гласале за Косово, оне су гласале против Србије. Њихови гласови нису променили одлуку Скупштине Интерпола али треба да промене однос Србије према њима. Председник Вучић у владама Црне Горе и Северне Македоније нема искрене саговорнике а Србија нема пријатеље – поручио је Вулин.

(ВИДЕО) Милица Заветница говорила о уједињењу Србије и Црне Горе, па заплакала за микрофоном

ОДБОРНИЦА ЗАВЕТНИКА У НИШУ СЕ ОДРЕКЛА ДНЕВНИЦЕ! ОСТАЛЕ СТРАНКЕ ЋУТЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАКРОН УПУТИО ПИСМО ВУЧИЋУ: Наше братство по оружју нека буде основ за стратешко партнерство Србије и Француске!

Католичка црква мења текст молитве „Оченаш“

(ВИДЕО) НАЈНАПРЕДНИЈИ РУСКИ БОРБЕНИ АВИОНИ ЧУВАЈУ НЕБО ИЗНАД СИРИЈЕ: Сада је откривено зашто их је Москва послала баш у ту земљу

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СНИМАК КОЈИ ЈЕ ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: Самоубица скаче пред точкове градског аутобуса, осим возача сви остали се праве ДА СЕ НИШТА НИЈЕ ДОГОДИЛО

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu