youtube.com
Политика Србија

ВУКУ ЈЕРЕМИЋУ КИНЕСКИ „ФАНТОМИ“ УПЛАТИЛИ 4. 499. 903 ДОЛАРА: Да ли је ове милионе дао Патрик Хо, који је УХАПШЕН ЗБОГ КОРУПЦИЈЕ У САД?!

Вук Јеремић од 19. августа 2015. до 10. октобра 2017. у три готово идентичне уплате од фантомских фирми из Хонгконга и Шангаја добио право богатство

БАКСУЗ! Београђанка кренула у болницу, па доживела удес! Хитно је превезена на Бањицу!

Лидер Народне странке и најближи сарадник тајкуна Драгана Ђиласа Вук Јеремић добио је тачно 4.499.903 долара од фантомских фирми из Хонгконга и Шангаја!

Како показује документација, три готово идентичне милионске уплате легле су на рачун Јеремићеве невладине организације ЦИРСД у периоду од августа 2015. до октобра 2017. године.

ИСТРАГА СТОЈИ У МЕСТУ! Ко је заказао у случају убиства које пуне две и по године шокира Србију?!

Конкретно, Јеремић је 19. августа 2015. од компаније ‘Стејт енерџи Хонгконг лимитед’, регистроване у Шангају, добио 1.499.945 долара. Од исте фирме 15. јуна 2016. године добија готово идентичан износ од 1.499.985 долара. На крају, 10. октобра 2017. на рачун његовог ЦИРСД-а леже уплата од 1.499.973 долара, тада од компаније ‘Нордерн интернешенел капитал’, регистроване у Хонгконгу. У документацији до које смо дошли нигде се не наводи сврха ових уплата, односно за шта су тачно Јеремићу уплаћени силни милиони.

Дипломатски поен! Дачић захвалан Русији и Кини: Косово враћено на агенду Савета безбедности

Оно што је посебно сумњиво јесте да се у базама пословних података о поменутим фирмама из Хонгконга и Шангаја може наћи веома мало података, једино се наводи да се оне наводно баве енергетиком. Симптоматично је, даље, да је због пословања и малверзација управо у енергетском сектору и управо у Хонгконгу и Шангају крајем прошле године ухапшен Јеремићев блиски сарадник и финансијер, бивши министар унутрашњих послова Хонгконга Патрик Хо (видите оквир). То наводи на сасвим логично питање да ли је ових 4,49 милиона Јеремић добио управо од Хоа и фирми повезаних с њим?!

ДАРКО МОРА НА ЈОШ ЈЕДНУ ОПЕРАЦИЈУ: Ево шта је у питању!

Извор  који се годинама бави истраживањем финансијског криминала каже да је све више информација које Јеремића и његове милионе повезују с похапшеним бизнисменима и политичарима.

(ВИДЕО) ИМАО ЈЕЗИВИ ПРЕДОСЕЋАЈ, А ОНДА МУ ЈЕ ЈЕДАН ТРЕН УНИШТИО ЗДРАВЉЕ! Прошло ми је кроз главу да нећу ходати и имати децу! ИСПОВЕСТ УРОША ЋЕРТИЋА ЋЕ ВАС ЗАЛЕДИТИ

– Информације које су нам доступне повезују Јеремића и Хоа, који је у САД ухапшен управо због прања пара и нуђења мита у енергетском сектору. Више је него вероватно да краци те разгранате финансијске хоботнице иду од Хоа ка Јеремићу, јер све делује као добро разрађена бизнис шема иза које стоје исти људи… – наводи наш саговорник.

ДАРКО ЛАЗИЋ ТРАЖИО ДА ЈЕДЕ! Певач се опоравља после 9 дана агоније, ево шта кажу лекари!

Лопов светских размера

Сам Јеремић упорно одбија да одговори за које је тачно услуге и од кога тачно добио ове силне милионе. Он је и јуче одбијао позиве и поруке новинара.

Марко Матић из антикорупцијске мреже „Антидот“ верује да ове уплате Јеремићевој организацији потичу из истог извора и да су део његових аранжмана са Патриком Хоом.

ВУЧИЋ О ЗАБРАНИ УЛАСКА У ЦРНУ ГОРУ: Ми смо забранили улаз криминалцима, а они нечије мишљење – СРБИЈА ЋЕ РЕАГОВАТИ!

– Иако су те уплате долазиле од неколико различитих фирми и фондација, истраживања новинара из Хонгконга потврдила су да је реч о повезаним правним лицима иза којих стоје исти власници, исти руководиоци и исти законски заступници. То што Јеремић још није објаснио за које тачно услуге му је исплаћен тај новац буди сумњу да је реч о фингираним пословима иза којих се крију неке законом недозвољене активности, што би требало да постане предмет свеобухватне међународне истраге, у коју би биле укључене Србија, Кина и САД – наглашава Матић.

Потпредседник СНС Миленко Јованов каже да је Јеремић „по свему судећи лопов светских размера“.

ШОК НА ГРОБЉУ! ОТАЦ КОЈИ ЈЕ УБИО БЕБУ МИЛИЦУ КАДА ЈЕ ТРЕСНУО О ПОД БИО ЈЕ НА ЊЕНОЈ САХРАНИ: Мајка се помирила са мужем који јој је усмртио дете!

– Уверен сам да грађани Србије не могу ни да замисле у каквим је све пословима Вук Јеремић и тек ће имати прилике да се увере да се ради о лопужи светских размера. Ипак, у односу на Ђиласа, који је за само пет година власти успео да приграби имовину од 25 милиона евра, и овакав Јеремић је почетник. Када том друштву придружите и Мишковића, можете само да замислите како би та екипа опајала Србију само кад би опет дошла у прилику – поручује Јованов.

ЦЕО СВЕТ ЈЕ ЧУО ЗА ЧУВЕНУ БАБУ ВАНГУ, А ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ КО ЈЕ ЊЕНА ЈЕДИНА ЉУБАВ? Због њега није скидала црну мараму са главе, а упознали су се НА ЈЕЗИВ НАЧИН!

Чињенице

* 19. августа 2015. Јеремић добија 1.499.945 долара од ‘Стејт енерџи ХК лимитед’
* 15. јуна 2016. лидер Народне странке добија 1.499.985 долара од ‘Стејт енерџи ХК лимитед’
* 10. октобра 2017. ЦИРСД добија 1.499. 973 долара од ‘Нордерн интернешенел капитал ХК’

(ФОТО) ПРЕ НЕГО ШТО СЕ СКРАСИО, ДАРКО ЛАЗИЋ ЉУБИО ЈЕ ОВУ ЦРНКУ! Ану Севић упознао је после ГОДИНУ ДАНА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРАМНО САОПШТЕЊЕ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Забраном уласка српским интелектуалацима, штитимо стабилност и безбедност?!

СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА У ЦЕНТРУ САВА: Прослава сто година ослобођења Београда

ИНЦЕСТ ЗГОРЗИО ЈАВНОСТ Беба умрла је у болници, а онда је откривено да су је направили ОТАЦ и ЋЕРКА!

(ВИДЕО) ПОПЕО СЕ НА ЛЕЂА МОРСКЕ ГРДОСИЈЕ СА НОЖЕМ У РУКАМА: Калифорнијски рибар је на уму имао само једно!

И СРБИ СУ ИМАЛИ СВОЈУ КЛЕОПАТРУ, А МАЛО СЕ О ЊОЈ ЗНА: Била је ћерка српског кнеза, а због ње је настала песма која се и данас пева у Србији!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu